Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
jirkah píše:Tak to je taky možnost ( pro mě už , ale krajní nouze ),chtěl jsem tam dát plynové tlumiče aby to byl schopen složit a rozložit každy tedy i dítě.a hlavně aby to bylo bezpečné.Přece jen když to obložim deskou lamina 10 mm + překližka plus kolejivo a nějaký stavební materiál tak to má svoji váhu.Jak jsem psal mam to promyšlené jinak a víc než rám mě trápí vhodné kolejiště tam potřebuji hlavně rady a nápady .A ty jsi v současné době hlava plných nápadů. a propo kdy vyjde kniha třetí díl pokud se nepletu tak jsi psal že se tam zaměří na šuplíková kolejiště.
Jeňa Sova píše: Sám nemám postaveno nic a věř mi, že jediný výsledek neustálého plánování je postupné otrávení koníčkem (já jsem na pokraji znechucení vůči stavbě svého domácího kolejiště).
Jeňa Sova píše:Neustálé plánování, změny, když už něco postavím, hned to rozeberu... Možná to jen špatně nazývám, někdo by tomu mohl říkat dozrávání, ale já na svém pozitiva nevidím. Možná na to má vliv i spousta jiných věcí. Přijdu z práce, vidím modely, ale nešáhnu na ně, jelikož jdu za chvíli do práce zas (chybí mi asi klid, že stihnu něco dodělat). Na druhou stranu mě začaly přitahovat moduly a v podobném stylu chci postavit i něco malého (hlavně funkčního!) doma v TT. Viz žst. N. Jičín město, která se objevila (zatím) jako poslední. Omlouvám se za OT, je to jen pro vysvětlení, které sám nechápu...
Jeden a půl roku - to v železniční modelařině není nic - a to je na tom to krásnémiroslav lengyel píše:cca 1 1/2 roku nesáhl jsem v podstatě na nic
Jeden a půl roku - to v železniční modelařině není nic - a to je na tom to krásnéczhunter píše:miroslav lengyel píše:cca 1 1/2 roku nesáhl jsem v podstatě na nic
miroslav lengyel píše:Já ale nemluvím o tom něco tvořit,ale o tom,že není dělat z čeho,za co atd.Prostě jen čučíš na net a sleduješ,jak Ti vyhlédnuté modely mizí a práce doma stojí.
miroslav lengyel píše:Já třeba půl roku pouze kveruloval mezi měřítkama (samozřejmě pouze v hlavě).
Tak tohle jsem měl vyřešeno asi za cca 30 vteřin při první návštěvě prodejny z mašinkama,kdy jsem si mohl prohlédnout a osahat H0 a N.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 6 návštevníků