Áááá, je to tady, rejpe se do vosího hnízda, tak se to musí hned zatnout.

. Ano, vím, koleduju si, ale prostě mi to nedá, a tuším že minimálně 90% Téčkařů kteří si to přečtou moc dobře pochopí proč jsem to napsal a kam tím mířím. Chápal bych totiž že admin chce zarazit diskuzi v novinkovém vlákně, ale že i přímo v tématu o dané lokomotivě

.
Hanysek: Ještě dneska můžu do půlnoci zareagovat, takže to udělám, to s tím přehlížením atd. bylo sice z mojí strany (a asi i původně ze strany
mikerichter) myšleno úplně jiným směrem, ale to je fuk. Jen zareaguju že pokud považuješ čelo MTB bardotky za věrnější, tak se ještě jednou podívej na fotky co jsi sem dal sám (konkrétně tu 264). Podle mě ať je zbytek prsou vytvarován sebe líp (i třeba oproti ROCO) tak prostě ten malý sklon plochy pod okny na které jsou madla je do očí bijící. To je chyba která je i u TT a jediná která mi opravdu vadí (teda ještě kromě brejlovcové nádrže).
Jinak pro adminy, jestli nechcete aby tady byla moje poznámka vztahující se k mému předchozímu příspěvku a diskuzi obecně, odmažte jí, ale fakt ohledně čela MTB vrámci lhůty do dnešní půlnoci tu prosím nechte. Děkuji