Ja takto nakupujem (na aukro a ebay) celkom bežne. Doteraz tovar vždy prišiel. Aj keď uznávam, že niekedy to je celkom lotéria. Niekedy kvalita celkom nezodpovedala cene ale inokedy sa zasa pošťastilo kúpiť inak nezohnateľné veci v dobrej kvalite za výbornú cenu. Takže celkovo to hodnotím ako remízu. Na začiatok, pre nazbieranie skúseností, treba začať s nižšími položkami (pozor na poštovné a tranzakčné náklady).
Včera som po dlhšej dobe vyššiel medzi ľudí a nasmeroval som si to na stretnutie modulákov Siemens 2013, síce zameraných na TT, ale boli tam aj H0-káči, tak poskytnem pár foto (Kunčice a Ostramo pre mňa bodujú )
No a ja som sa tiež troška hral a dopĺňal som stromčeky do rozrastajúceho sa lesa, ešte mi tam chýba toho dosť "nie len model_scene", no musel by som ísť do Prahy na burzu uff Zároveň som doplnil aj tri vozíky H0f od Busch a doplnil som nosníky konštrukcie k potrubiu na základe pozitívnej kritiky. Skaly som dopatinoval, použil som tam aj WASH, spravilo to svoje, patinoval som to tri dni a doplnil zeleň.
Pokračuje výstavba triediarne. Osadil som rozvody elektriny a držiaky na káble, osadil som technologické časti, aby bolo vidieť cez okno dnu pár zariadení, spravil som dopravníky (vyrobené homemade) a uhlie, ktoré som nalepil aj na násypníkové rošty, ktoré ešte nie sú hotové. Strechu dokončím, osadím asfaltový koberec a šup na spodok budovy.
Bezchybná práce! Vždy když se i s ženou na fotky díváme, nevycházíme z úžasu. Pokaždé se na sebe tázavě koukáme, zda je to ještě model nebo realita. Klobouk dolů!
Neboj, keď to bude hotové, plánujem s tým chodiť na výstavy
Dnes som začal pracovať na stožiaroch telefónného vedenia od JMDetail Začal som betónovými nosníkmi, ktorým som dal skrutky s podložkami, nakoniec to dám do šeda, skrutky troška hrdze.
Zároveň už robím ďalšie nosníky potrubia a samotné potrubie