Petr Zatrepalek píše:A co ty slibovaný pluhy?!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrovna jsem na to myslel

Moderátor: Michal Dalecký
Petr Zatrepalek píše:A co ty slibovaný pluhy?!!!!!!!!!!!!!!!!
Houmr píše:Petr Zatrepalek píše:A co ty slibovaný pluhy?!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrovna jsem na to myslel![]()
TomBart píše:Houmr píše:Petr Zatrepalek píše:A co ty slibovaný pluhy?!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrovna jsem na to myslel![]()
co vím, tak už jsou. pár jich už mám. Ale chce to asi kontaktovat přímo Víťu.
radula63 píše:U nových barevných mutací jsou už standartně přibalovány, v počtu 1ks.
Kalimero píše:radula63 píše:U nových barevných mutací jsou už standartně přibalovány, v počtu 1ks.
No jo, ale co my co máme první verze bez letních?Novou mašinu kvůli nim kupovat nechci....
dzouzef.von.bahnhof píše:Měl bych dotaz, nevěděl by někdo kdy bude uvedená zelená zamráča 749 264-8 ČD? (mám předobjednáno, ale čistě jen pro orientaci jak si mám hlídat peněženku)
Bald píše:No já nevim, ten Artol mi přijde čistší a o dost víc sladěnej s pohybem loko, ta lítající škatule má zvuk takovej chaotickej, nehledě na to že odpovídá tak třetinové rychlosti. Mě se Artol líbí víc, ale dobře za každou alternativu
vypravecc píše: I když při manipulaci s těmi úplně drobnými (výrovní štítky) nebo stěrače, člověk opravdu neví, jestli se má smát nebo plakat. Obzvlášť musím vyzdvihnout funkci zvýšení otáček motoru už před rozjezdem, to je opravdu parádní efekt, až se divím, že to nikoho nenapadlo už dříve.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 4 návštevníků