Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
fruafru píše:Taky jsem na téma minikolejiště trochu pracoval. Jako většina mojich náhledů je i tohle překopávka plánku co jsem někde viděl. Kolejiště je kulisou rozděleno na viditelnou a skrytou část. Budovy v sobě mají přesuvny, pro výměnu prázdných a ložených vozů, taková nenápadná simulace nakládky zboží.rozměr 180x 40
Tkadlec Jaroslav píše:Milane udělej něco v těchto rozměrech tak mám police něco z průmyslu ,pila .Díky
Honza TT píše:Malá úvraťová stanička s přilehlou továrničkouJe to jen takový nástřel od ruky...
mizl píše:Tvůj návrh mi připomíná Milanův návrh pro jednoho asi bývalého uživatele s jeho nekonečným vláknem. Myslím, že to byl Martin ...
mizl píše:Honza TT píše:Malá úvraťová stanička s přilehlou továrničkouJe to jen takový nástřel od ruky...
Tvůj návrh mi připomíná Milanův návrh pro jednoho asi bývalého uživatele s jeho nekonečným vláknem. Myslím, že to byl Martin ...
Michal
milan ferdián píše:Já tam vidím spíše matematické chyby.Výhybky a hned vyrovnávací oblouk,jseš si jistej,že ti lokomotiva projede bez nehody okolo soupravy
Steve30 píše:milan ferdián píše:Já tam vidím spíše matematické chyby.Výhybky a hned vyrovnávací oblouk,jseš si jistej,že ti lokomotiva projede bez nehody okolo soupravy
Díky Milane za upozornění. Tak jsem to celé překopal, zjednodušil a teď je vzdálenost staničních kolejí 45 mm (dle NEM 112 pro TT min. 38 mm). Snad je to teď matematicky v pořádku. Prosím tě, podívej se na to. http://steve30.rajce.idnes.cz/Vitrinove ... uly-tt.jpg Mj. jsem musel oba moduly prodloužit o 20 cm (z 96 na 116), protože na tak malé délce bylo „moc těsno“ a hned je to znát. Ještěže jsem počkal se zadáním výroby vitrín ...
OckoFrantisek píše:Ahoj Milane, pribude zde jeste nejaky planek nebo az v publikaci ?? dik
auge
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník