Michal Dalecký píše:On ten zvuk je pěkný to ano, ale vypadá to na tlumenou verzi. Rozdíl v repro není podstatný. Instaloval jsem do jedné dekodér s jedním repro zimo a zvuk je stejně hlasitý jako u MTB. Tovární nastavení má hlasitost CV266 na 80, je možné až na hodnotu 150, kterou slyšíte na videu.
Tak nevím,asi téhle odpovědi trošku nerozumím

nicméně jsem se trošku začetl do specifikací Zima a jsem z toho poněkud rozpačitý.Dekodér MX645R má možnost připojení repro o impedanci 4-8 ohmů,pokud tedy připojím 2 miniaturní repráčky o impedanci 8 ohm,výsledek je 4 ohmy.Pokud připojím 1 větší reproduktor s impedancí 8 ohmů,logicky by měl hrát tišeji,jenže také záleží na tom,jaký má reproduktor výkon.Miniaturní mají 1W,LS20 a 23R mají 0,5W a LS28R má výkon 1W.
Aby to nebylo až tak jednoduché,tak u výše jmenovaného dekodéru je uváděn výkon až 3W a u miniaturních repráčků LS8X12 je upozornění,že při plném výkonu dekodéru o výkonu 3W může dojít k přetížení reproduktoru

Předpokládám,že nenacpali do mašiny ty LX8X12,protože při větší hlasitosti by se snadno mohly odebrat do věčných lovišť.

Obecně se mi to uváděné rozpětí zatížení vůbec nelíbí,ne že by nemohl mít zesilovač různé zatížení,ale pak se repro připojují do patřičných výstupů.
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.