Moderátor: Michal Dalecký
Sukafon píše:A brejlovec není v dohledné době v plánu?
Nastal soumrak poválečných omalovánek.
V_Báňa píše:Zx1974 píše:mikinko píše:No, ked uz sa Vita Bana tak rozbehol s tymi modelmi, mohol by urobit pilštyk. Za to 5x Bai a som uplne na vetvi .... toto som videl cele moje detstvo z okna ....
ještě to tak, a budu mít ve vitíně další nedokončený lept
714 a 735 je v planu na podzim 2013/jaro 2014, nekteré dily jsou již hotové, podle toho jak jsou mista ve formach. Ale plány a 3D maluvky jsou ošemetná věc.....
V_Báňa píše:714 a 735 je v planu na podzim 2013/jaro 2014, nekteré dily jsou již hotové, podle toho jak jsou mista ve formach. Ale plány a 3D maluvky jsou ošemetná věc.....
V_Báňa píše:add prvni věta- nebojte se, s dodavateli ještě uvidíte a poznáte věci, kdy si budete přát být zpět pouhým modelářem a nebýt vevnitř problematikyMj ti se řídí pravidlem "když nejde o automotive tak jde o hovn." a podle toho to vypadá
add druhá věta- namalovat 3D obrázek je tech přijemnějších 4% počátku práce.a tech 96% nejde popsat moc vesele
tak at se podaří dorazit do konce bez infarktu
V_Báňa píše:Zx1974 píše:mikinko píše:No, ked uz sa Vita Bana tak rozbehol s tymi modelmi, mohol by urobit pilštyk. Za to 5x Bai a som uplne na vetvi .... toto som videl cele moje detstvo z okna ....
ještě to tak, a budu mít ve vitíně další nedokončený lept
714 a 735 je v planu na podzim 2013/jaro 2014, nekteré dily jsou již hotové, podle toho jak jsou mista ve formach. Ale plány a 3D maluvky jsou ošemetná věc.....
radeksindy píše:...
Kdyby byl alespoň nějaký meziválečný motoráček ...
Petr Šimáček píše:radeksindy píše:...
Kdyby byl alespoň nějaký meziválečný motoráček ...
Moje řeč...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků