Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
pekl024 píše:Než jsem Milan dojde tak radši asi to máznu, tak rychle koukejte
.
mizl píše:pekl024 píše:Než jsem Milan dojde tak radši asi to máznu, tak rychle koukejte
.
To by byla věčná škoda. Ať se taky Milan něčemu přiučí![]()
Michal
milan ferdián píše:Srandičky,srandičky,co pánové ...Ale kolejiště pěkné,no bodejť mělo dobrý grunt
fruafru píše:Dovolím si několik poznámek. Rozdělit kolejiště betonovou stěnou se mi moc nelíbí. Osobně bych volil buď kulisu nebo nahusto pás stromů, jako les. Betonovou stěnu bych ponechal tak na polovině délky, asi na pravé straně. Potok bych taky vynechal, nebo alespoň zkrátil, jako že vytéká z lesa, taky by se jednalo o pravou stranu. Silnici k nádraží bych vedl přes nadjezd nad kolejema. Ke stanici bych na každé straně elektricky přidal alespoň jednu kolej pro možnost posunu, aniž by se muselo zajíždět na dělící ůsek obou stanic.
fruafru píše:Přemýšlel jsem nad provozem na kolejišti, (trochu jsem si pojezdil a vůbec mě to nenadchlo) to je ale můj soukromý názor. Tak jsem to ještě malinko upravil. Stanice mají tři koleje, pro lepší manipulaci, zjednodušil jsem rozvětvení vleček, atd..... Pravdou zůstává že při použití oblouků r 310, jsou krajní koleje stanic úplně na hraně, z flexky vytvořené oblouky r300 to trochu zlepší, ale nejlepší je asi kolejiště o 5cm rozšířit.
fruafru píše:Ještě doplním jeden letecký plánek
Uživatelé procházející toto fórum: Tempotaxi a 3 návštevníků