Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
workous píše:JJ jen je mi líto těch mostů mám je na půdě
workous píše:Jsem odhalenjako dealer bíleho prášku to se mi to staví
já také doufám, že to vyjde...
radula63 píše: Dneska poliši nejdou po bílém prášku. Dneska jsou velmi pobožní, zajímá jen jeden bůh - jménem Denatur (viz. pančovaný alkohol).
milan ferdián píše:radula63 píše: Dneska poliši nejdou po bílém prášku. Dneska jsou velmi pobožní, zajímá jen jeden bůh - jménem Denatur (viz. pančovaný alkohol).
Ty jsi byl u nás na návštěvě![]()
radula63 píše:Ne ne, u vás jsem nebyl. Jen je toho plný internet i rádio. Otevřeš internet a hned je tam kolik přibylo bílých hůlek.
P.S. Prosím, berte předchozí větu s nadsázkou - nechtěl bych takto dopadnout... Zajdeš si na panáka a taky třeba bude už poslední.Dneska nevíš co ti kde nalejou.![]()
Dále se omlouvám za odbočení od tématu
milan ferdián píše:workous píše:Blbě blběcukr/cukr/cukr/strouhanka, ale za snahu 3
Kdoví jestli je to ten cukr.Na fotce je to bílé,no nevím.Uvidíme,jestli stavbu kolejiště dotáhneš dál než diego.Ten se nám nějak vytratil.
milan ferdián píše:radula63 píše:Ne ne, u vás jsem nebyl. Jen je toho plný internet i rádio. Otevřeš internet a hned je tam kolik přibylo bílých hůlek.
P.S. Prosím, berte předchozí větu s nadsázkou - nechtěl bych takto dopadnout... Zajdeš si na panáka a taky třeba bude už poslední.Dneska nevíš co ti kde nalejou.![]()
V klidu,nic se neděje,já jen denodenně chodím okolo inkriminovaného stánku na zdravotní procházku.Později tyto příspěvky smáznu
radula63 píše:milan ferdián píše:radula63 píše: Dneska poliši nejdou po bílém prášku. Dneska jsou velmi pobožní, zajímá jen jeden bůh - jménem Denatur (viz. pančovaný alkohol).
Ty jsi byl u nás na návštěvě![]()
Ne ne, u vás jsem nebyl. Jen je toho plný internet i rádio. Otevřeš internet a hned je tam kolik přibylo bílých hůlek.
workous píše:No jasně jak zpívá jedna naše zpěvačka " to nic, to jen tak, to ti nohy ujel vlak"
Uživatelé procházející toto fórum: romansis a 6 návštevníků