Moderátor: Michal Dalecký
Jezevec Pepa píše:Ještě jsem se chtěl zeptat na přibližně 1 měsíc starou novinku.
Je zde přelepené a následně přetištěne číslo, prodejce nebyl schopen odpovědět jestli jde o záměr či opět nějaký bastl ROCO.
Jelikož vagón má revizy s přelomu ČSD a ČD (1991), tak jsem to neřešil.
Tento vagón ma také o něco zrzavější lak, narozdíl od předešlých 3 invertárních čísel Gbgs v ČD, revize byla také z rku 1991.
Jestli někdo máte odpověď děkuji za info.
Kterou páru z toho co už bylo by jste chtěli zopakovat? 534.1, 555.1 či 431.0?
Rudolf píše:Kterou páru z toho co už bylo by jste chtěli zopakovat? 534.1, 555.1 či 431.0?
Nejlépe nějakou úplně jinou, rakouskou ... Třeba i z forem Kleinmodellbahn s novým pojezdem. Ale to je jen zbožné přání ...
ReichenbergW píše:...tihle brejlovci, kteří jsou opravdu jen Roco požehnáním na už hotový model a iniciativa je místní (nemohu jmenovat).
ReichenbergW píše:velky kotel Deutz v ČD...
ReichenbergW píše:Kterou páru z toho co už bylo by jste chtěli zopakovat?
ReichenbergW píše:.......... Nejlepší spolupráce je s Techimage, kde je ale problém v tom že jejich čmelda kterému se plánované Roco nemůže provedením vyrovnat, teď trpí tím že to málokdo koupí neb je to prý drahá věc, protože "všichni" čekají na Roco.......
aklman píše:ReichenbergW píše:velky kotel Deutz v ČD...
Snad velký kotel Uerdingen (pseudo)...
Omlouvám se, Deutz má Liliput a ten mi pořád straší na stole. Liliput straší celkově se svým bohatým sortimentem taky, ale s tím asi nic udělat nepůjde a tak EF dodává ty hračkovité hlouposti za dlouhé peníze. No když to lidi kupují...
A když už 630hl Deutz (Ra 8-63199 ?) ten bude od Roca v III.epoše a ne v 4.? Revize?
Ano, v Ep. III. Revize je tam tuším v roce 1963.
A když revize, neví někdo jakou má Fleischman Nd ?
řekl bych 16. 8. 48, ale už na to houby v tuhle hodinu vidím.ReichenbergW píše:Kterou páru z toho co už bylo by jste chtěli zopakovat?
431.0
ReichenbergW píše:Jezevec Pepa píše:Ještě jsem se chtěl zeptat na přibližně 1 měsíc starou novinku.
Je zde přelepené a následně přetištěne číslo, prodejce nebyl schopen odpovědět jestli jde o záměr či opět nějaký bastl ROCO.
Jelikož vagón má revizy s přelomu ČSD a ČD (1991), tak jsem to neřešil.
Tento vagón ma také o něco zrzavější lak, narozdíl od předešlých 3 invertárních čísel Gbgs v ČD, revize byla také z rku 1991.
Jestli někdo máte odpověď děkuji za info.
Tohle mi nic neříká, myslím že si to dělali sami, stejně jako Res v ČD - přičemž o ČSD nechtějí ani slyšet. Mě osobně bere jen ČSD a o to se snažím. Výjimkou byl RS 1 a to jen proto že mi tu co dvacet minut jezdí okolo chalupy. Bohužel tam to bylo tak, že ho chtěli mít honem a proto se výkres dělal podle fotek těsně po příjezdu 840 001 do Děčína na převzetí, což fotili kolegové, a pak jsem něco dofocoval tady v Liberci. Pak přišli o formy a bylo ticho. Nakonec jsme to upravili s tím, že se přidá boční číslo a nebude to 001, která je jako jediná polepená reklamními nápisy a jmény NISA. Když se to dělalo najednou byla 001 venku i s tím VT (což si domysleli podle fotky z veletrhu - co na tom že měla reklamu) - zbytek je pak podle původního výkresu. Těžko s takovými zmatkáři něco dělat. I když pokud to naše nervy vydrží ještě to budeme zkoušetKterou páru z toho co už bylo by jste chtěli zopakovat? 534.1, 555.1 či 431.0?
jirkan píše:Tu 524 chci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aklman píše:ReichenbergW píše:Kterou páru z toho co už bylo by jste chtěli zopakovat?
431.0
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: F. Placheta a 2 návštevníků