Ok, mnohokrate dekuji jeste jednou za pomoc a za vsechno ostatni. Tvuj planek mi nesel otevrit, asi mas nejaky vymakanejsi wintrack, tak jsem to odvodil podle fotek. Akorat u toho vedlejsiho nadrazi jsem si prosadil svoji a tu jednu kolej tam pridal.

A taky malou remizku na nocovani bud motoraku a nebo posunujici lokomotivy z kamenolomu

Jeste jsem si tam pridal ten svuj vodopad, kdyz uz jsem si koupil tu foliaz a trosku jsem si krajinu prizpusobil podle sebe. Jeste tam prijdou vinice a takove dalsi vymozenosti, ale to asi az v prubehu stavby. Akorat nevim, jak jsi delal oblouky ve skrytem nadrazi s nejmensim polomerem 353 a mel tam pri tom 4 koleje. Protoze mi wintrack ukazuje vyber moznosti kolejiva jenom 267, 310, 353 a 396. Tak jsem to udelal pomoci sablony a flexi koleji.

Jinak tedy k tem semarofum, tak vetsinu jich teda zrusim. V lokalce si necham dve odjezdovve zelena/cervena/bila/zluta na kazde odjezdove koleji, pak tam jsou 4 trpaslici modra/bila a dve trpaslici cervena/bila na konci stanicnich koleji. Hlavni trat teda udelam podle Tebe, nebot asi fakt nema cenu delat navestidla autoblocku, kdyz dvojkolejna trat neni skoro vubec videt. Takze tam nechame ty odjezdove a trpaslici na posun. Co se tyce vedlejsi trati, tak mi to vychazi na 8 odjezdovych zelena/cervena/bila/zluta a ctyri trpaslici modra/bila. Jenom jeste nevim, jestli by nemelo byt nejake navestidlo vjezdove z lokalky do vedlejsi stanice a jak s napojenim lomu a eventuelne semarofu v lomu. To bych s Tebou jeste kdyztak prokonzultoval. Takze jeste jednou moc diky a ja jsem si jiz objednal vsecko potrebne na stavbu modulu lomu, abych si nacvicil svoje schopnosti na vetsi ramy. Jeste jsem se chtel zeptat, zda je nutne sterkovat kolej, kdyz vedou v tunelu a nebo ve skrytych nadrazich, asi ne, ze?
Jinak fotky z wintracku jsou videt tady:
http://jiricek09.rajce.idnes.cz/Stavba_kolejiste/Tak zatim praci zdar
Jirka