Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Max. rychlost je v projektu upravena tak aby lepe odpovidala otackam motoru v projektu, resp. lepsimu "zaberu" pri rozjezdu modelu. CV5 byl upraven na hodnotu 150 a CV6 na 75.
George V. píše:...pokud se použije na rozjezd 1. stupeň, tak se otáčky zhoupnou. Takže z pohledu zvukaře 8, resp. 9 včetně volnoběhu.
aldrin píše:No pokud by byl clovek stoura, tak by stalo jeste za to uvazovat kdyz lokomotiva zashuntuje. To se motor teprve zhoupne, zvlast v poradnym zaberu. Ale to se asi dostavame nekam jinam. Ac je to uz uplne jina hudba, tak mi to stale tak nejak napul pripada jako lepsi hracka... Proste moznosti zvukovych dekoderu jsou stale limitujici, ac se od svych prvotnich verzi znacne zlepsily.
Dalsim uhlem pohledu muze byt, vzdalenost ke ktere zvuk porovnavam. Pokud je to z vetsi dalky, tak prevlada zvuk diesu. Pokud budu blize, tak od urcite zateze maji i trakcaky vyrazny podil na zvukovem spektru.
Myšpulín píše:Zdravím a mám následující dotaz. Co vše by měla obsahovat krabička s modelem? Zaráží mne, že po otevření jsem krom vlastního modelu našel jen sáček se dvěma rámečky detailů a bandážované dvojkolí. Žádná spřáhla, žádný návod, nic. Když jsem jej kupoval, byl model vystaven ve vitríně a paní prodavačka mi jej vkládala do krabičky, kterou odkudsi vzala. Je tudíž možné, že se další součásti někam zatoulaly. Než je (pokud teda mají být součástí balení) budu požadovat, rád bych věděl, co vlastně.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník