Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Ahoj, ano je to spatny potisk pruhu. Mezi zebrovanim maji pod barvou vzduch a jde to dolu prstem. Dela se to vse znovu a tentokrat uz to snad bude ok. Jinak je to povedenej model a hlavne zvukova verze je super (2x repro).
medvidek píše:Tak i ja jsem od včera majitelem patrove jednotky od RIVI a co se tyče jizdnich vlastnosti tak velke zklamani. Na klubovem kolejišti mi vypadli oba vnitřni podvozky a na kolejišti je nejprudši oblouk o poloměru 600mm a stalo se tak po narovnani z oblouku. Na vekslich v poho. Jinak tomu neni co vytknout,vypadaji super
jirkan píše:Omlouvám se, že se tady opakuju, ale znova bych zdůraznil, že zmíněná "závada" u pater se mi neprojevuje ani ve dvojici, a s DR verzí jezdím i s lokomotivou vzadu. Jen je třeba pohlídat správné sestavení soupravy (vedení v kulise), a taky mít trochu rozumně položené koleje. Mně to projíždí i Fleischmannovu R1, tj 356mm. Jo a taky jsem trochu přimáznul ložiska, tak, jak se zde už zmiňoval kdosi z kolegů.
Z výroby to bylo v laku odpovídajícímu DR ale takovou vezi jsme za bardotku z roku 1967 nechtěli
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků