mlha píše:Ahoj lidi,zkoušeli jste někdo s patry projet protioblouk?Já jsem včera neprojel rádius R 600
No jo a měli jste vložený kousek přímé trati mezi těmi protioblouky nebo jste se na to vyb....

Moderátor: Michal Dalecký
mlha píše:Ahoj lidi,zkoušeli jste někdo s patry projet protioblouk?Já jsem včera neprojel rádius R 600
mlha píše:Milane nebyl tam vložený žádný rovný díl,byl to protioblouk dvoukolejky o R 600 a vyskočil tam třínápravový podvozek mezi 3 a 4 vozem,problém byl i na smyčce s R 450
George V. píše:...je to opravdu originál MTB, nebo nějaká maloseriová přestříkávka albína? Na Happy-modelu už to visí pár dní. Ale jenom tam, jinde ticho po pěšině... Navíc si nějak nemůžu vybavit číslo lokomotivy. 751.316, na kterou sedí nátěr, to není (nesmí být), nemá totiž závěsky (a má dva vzduchojemy).
George V. píše:Jezevec Pepa píše:Tak je na světě první ČD verze Barči:
http://www.happymodel.cz/www/eshop/prod ... link=ijttl
...je to opravdu originál MTB, nebo nějaká maloseriová přestříkávka albína? Na Happy-modelu už to visí pár dní. Ale jenom tam, jinde ticho po pěšině... Navíc si nějak nemůžu vybavit číslo lokomotivy. 751.316, na kterou sedí nátěr, to není (nesmí být), nemá totiž závěsky (a má dva vzduchojemy).
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků