Připojím jen několik poznámek k předchozím příspěvkům a také k mailu kolegy vvittyho:
1. po elektrické stránce je to stejné jako u DR verze a tedy jako u např. řídicích vozů (nebo lokomotiv) - ve stavu od výrobce je v konektoru pro dekodér zastrčená propojka, na plošňáku pak diody, které v analogu zajistí, že svítí vždy ten správný konec. Když se to takto postaví na DCC, tak pochopitelně svítí červená na obou stranách.
2. Dosazení dekodéru je stejné jako u lokomotivy. Já jsem u své starší DR verze z nedostatku funkčních dekodérů použil béžný dekodér, funguje to úplně stejně. Jen si to prosím překontrolujte, já myslím, že tam není PLUX 22 ale klasická 21 (to by odpovídalo praxi u RIVA) - ale berte to bez záruky.....
3. Dekodéry jsou třeba 2, protože proud sbírají jen krajní podvozky a souprava není elektricky prodrátovaná. Je otázka, zda oba dekodéry naprogramovat na stejnou adresu a spínat to jako u lokomotivy přední-zadní světla nebo to nechat samostatné, to si musí každý vyřešit podle svých zvyklostí. Já osobně to mám na stejnou adresu.
4. Z důvodů elektrického rozdělení soupravy je souprava připravena jen na koncové osvětlení. Kdo chce dodělat vnitřek, bude odkázán na vlastní iniciativu. Zase pokud se spokojíte jen s koncovým osvětlením, stačí i ten nejjednodušší dekodér.
5. Jízdní vlastnosti jsem zkoušel jen u DR verze, tu naši mám zatím jen v krabici, ale asi to bude totéž. Takže je to jednoduché - zcela bez problémů i na malých poloměrech, u DR verze jsem to zkoušel i s lokomotivou vzadu, a jde to stejně perfektně.....
6. Kdo se do toho ještě nepustil, tak 2 rady nakonec. Při otvírání koncových vozů (kvůli dekodéru) to dělejte podle fotografií a dejte pozor na pohyblivé schůdky. Já jsem při tom strašně postrádal třetí ruku......

A když sestavujete soupravu, dejte si pozor na to, že spojení obstarávají jazyky s výřezem, který se nacvakne do drážku ve svislém sloupku uvnitř měchu nad třínápravovým podvozkem. A protože ty jazyky tam přijdou dva, tak musí být v různé výšce. Tak, jak je to v krabici, to do sebe zapadne, když to ale párkrát rozeberete, můžou se podvozky promíchat, a pak je třeba se podívat, kam co patří. V nejhorším jdou ty jazyky přesunout. Tady se nelekněte - narozdíl od oblíbených pater Schicht tady nejsou podvozky pevně připojeny k některému z vozů soupravy, ale lze je zcela vyjmout jako samostatný celek.
No a to by snad stačilo a přeju mnoho radosti a zejména se těším na nápady našich zdatnějších elektrikářů, jak to chytře osvětlit.