milan ferdián píše:Telgártská slučka_epocha IV/V_H0/1:87_1200*1800
Ahoj Milane. Tímto plánkem jsi mne dostal. Neříkám, že se do něj pustím, jen tak "špekuluji" Už mám těch projektů trošku moc

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Telgártská slučka_epocha IV/V_H0/1:87_1200*1800
dfrolek píše:Ahoj. Děkuji za vyčerpávající vysvětlení problematiky N kolejiva. Chtěl bych se ještě zeptat, nějak nejsem "v obrazu".. Plánky budou v nějaké publikaci? Kdy tato publikace vyjde? Či jak se dostat k údajům o skryté části kolejiště?
kubbajs píše:Zpětně si prohlížím Milanovy plánky abych načerpal nějakou motivaci a hlavně se u nich pěkně sní co bych všechno chtěl stavět. Při prohlížení plánku Domina mě napadla jedna věc. Pro samotný plánek úplně nepodstatná. Co plánek přejmenovat z Dominy na Měděněc? Měděněc zastávka na stejné trati, jen o několik km dál od Dominy. Takže provoz na kolejišti by zůstal stejný i popis a pohádka. A hlavně Domina je stanice s dopravníma kolejema, kdežto Měděnec je zastávka na širé trati kde je výhybka na vlečku, taky bez odvratné koleje. Přesně jak je v plánku.
Něco málo o vlečce v Měděnci je tady: http://www.zelpage.cz/clanky/soucasna-podoba-dolu-medenec
kubbajs píše:To znamená že kniha není ještě na světě? Je možnost si jí objednat?
DannyK píše:Trochu ti to nabobtnalo, Milane...
lajblt píše:Vždycky, když vidím nádherné Milanovy plánky, v duchu smekám.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků