Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Poslední termín výrobce: 9.května
vvitty píše:Spise bych to videl na "nejnovejsi termin dodani" nebo tez :posledni informace o dodani:.
ReichenbergW píše:vvitty píše:Spise bych to videl na "nejnovejsi termin dodani" nebo tez :posledni informace o dodani:.
Ano přesně tak, pánové ladili stříkací šablonu takže proto zpoždění (ať je výsledek co nejlepší ne?). V tomto nátěru bude zatím T 669.0007 ČSD depo České Budějovice a 770 062-8 ČD DKV Plzeň. Další verze se postupně připravují vč. ojedinělých lokomotiv které vám Roco určitě nedodá (např. různé lokomotivy provozované ve firemním kabátku v jenom či dvou kusech atp.). Mimochodem budeme se snažit oba výrobce "usměnovat" do tý míry, tak aby se nedublovali stejnými verzemi nebo provozními čísly, takže to co bude u Techimage nebude u Roca a naopak, neboť je to zcela zbytečný a každý si svojí lokomotivu určitě najde. Jinak je k dispozici už velice pěkná zvuková sada na čmeldy a když si navíc provrtáte výfuk modelu (neb přesně pod ním je reprák) tak s tím přeřvete i ptáky na zahraděZde pokus o neúmělé video z obyč. digifoťáku (na lepší zatím nebyl čas)
https://www.youtube.com/watch?v=TTEejszVgRU
a zde v jízdě
https://www.youtube.com/watch?v=onof_3bS4rM
Rauny píše:
A kde jsou brzdy?
medvidek píše:JBR sound je určitě zkratka Jacek-Bedlisch-ReichenbergWPetře zapracuj prosim na zvuku do prasatka a kdybys měl zvuk do parni loko 423 a 433 tak jsi buh
tusakvlasta píše:Taky jsem novým majitelem zvukové verze a můžu říct že jsem velmi spokojen. Nejsem odborník na skutečné stroje ale potrpím si na detail, jízdní vlastnosti a zvuk. Zvuk a zpracování je perfektní. U zvuku se mi líbí že když stojí, nebo zastaví tak si dýchá vlastním životem (kompresor-ventilátor-atd.). Jen má tichý zvuk brždění, ale to se dá asi nastavit v CV. Jedina chyba na zpracování je že nádrž tam drží na čestný slovo, vlastně skoro vůbec. Budu ji muset nějak šikovně zajistit aby se neuvolňovala. Zvuk je super akorát nevím jestli už mám inovovaný uložení tišťáku s větší ozvučnicí repráku. Sumasumárum můžu ji všem váhajícím a šťourům doporučit.
Michal Dalecký píše:Poslední termín výrobce: 9.května
Michal Dalecký píše:Je, pristi tyden![]()
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Miloš_P a 5 návštevníků