Takže nová verze (bude označená jako 3A) dokonce zobrazuje feedback (obsazení kolejí) a má v kódu podporu zadání jmen deseti lokomotiv.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
michal_n_cz píše:jak propojovat když něco kreslím ve svém rastru cca 0,5mm nebo 0,25mm - to když potřebuji definovat polohu součástek kvůli mechanické konstrukci - nechce se mi to přepořítávat na ty násobky té inch mír ve které kreslím ostatní.
michal_n_cz píše:- nepřišel jsem na to jak zadat tozměr desky a případně jak udělat desku s různými atypickým výřezy - zase kvůli mech. konstrukci.
fulda píše:Hezké bylo, když jsem nedávno vytáhl svojí krabicovou verzi na veřejnosti (bylo to teda uzavřená veřejnost u Houmra na půdě) a všichni se mi smáli, že proč mega potkanovi říkám MiniMaus. Tady je o tom článek i s fotkou. Takže to slovo Mini znamenalo Minimum komponent
fulda píše:Ten display je trochu dost komplikovanej, ale na pohled je to dost slušné.
fulda píše:display je komplikovanej na sw ovládání. Tenhle je ze SOSky, je to ten se psem DOGM má v názvu. Tuším DOGM162. Ta myška není moje ale Standy Lučana, takže nevím co bude okolo. Odhaduju nějaké hmatníky, protože potřebuje ještě kousek vejšky nad tlačítkama.
BorgMcz píše:Jak jsi prisel na to, že je to komplikovane na SW ovládání?
fulda píše:BorgMcz píše:Jak jsi prisel na to, že je to komplikovane na SW ovládání?
Mno tak že jsem to ovládání napsal![]()
To že to bude jednoduché jsem si taky myslel, ale nebylo to až tak jednoduché.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků