Moderátor: Michal Dalecký
miroslav lengyel píše:Koukám,že jste samý humoron vám to Ferda politicky vysvětlí až sem nakoukne.
Ale jinak nás H0-káře nechává tohle popichování naprosto v klidu,jelikož na tu droboť zhlížíme z pozice většího bratra.
Ferda píše:miroslav lengyel píše:Koukám,že jste samý humoron vám to Ferda politicky vysvětlí až sem nakoukne.
Ale jinak nás H0-káře nechává tohle popichování naprosto v klidu,jelikož na tu droboť zhlížíme z pozice většího bratra.
Nic jim politicky vysvětlovat nebudu, neboť již v bibli je psáno "Budiž blahoslaveni chudí duchem, neboť i jejich jest království nebeské".
milan ferdián píše:... co se vleče,neuteče.N-ko čeká
Ferda píše:milan ferdián píše:... co se vleče,neuteče.N-ko čeká
To je zpráva o postupu stavby Lipové?
Ps. Né, že mě hned zbiješ, až se potkáme. Já se jen zeptal.
mlha píše:Ahoj Milane,proč nepřijels na pěkné poježdění,vizitka v nkovém měřítku byla nachystaná....
Irudzi píše:mlha píše:Ahoj Milane,proč nepřijels na pěkné poježdění,vizitka v nkovém měřítku byla nachystaná....
Chyběl si nám kamaráde, celou dobu jsem tajně doufal, že se tam ukážeš...škoda
ondras píše:Však já jsem vzkaz vyřídil, ale asi jsem zapomněl mlhovi, jako jedninému, vyřídit, jak mě rychle po obědě dal šichtučlověk ani neví, ale jedna stanica ... mno ... no prostě museli jsme ji navštívit ... kdo ji pozná .. objevili ste se mi tam všici
![]()
![]()
Škoda Milane, že jsi opravdu nejel. Fotky zpracovávám a budou pak ve správné sekci, tak se aspoň potom pokocháš.
kuTTil píše:zdravím pěkná diskuze se tu rozjela a tak trochu odbočím zajímalo by mně jestli by bylo setkání u Helbicha toho 29.4 aktuální nebo to nikomu zatím nevychází ptám se jenom předběžně jestli mám s tímto datumem počítat nebo ne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků