Lepty kanálových deklů - výrobce f.DETAIL Most (3x kanál, 2x dekl kulatý, 2x dekl čtvercový) - buď e-shop nebo na burze v Opletalce Web : http://www.detail.vyrobce.cz
PS : koukám, že dočasně kvůli nemocí zboží nerozesílají
zaza, keby sa mi podarilo toto číslo namalovať, tak by som bol macher.. Je to továrny výrobok, moje ruky sú totálne traslavé a nie je to konzumáciou alkoholických nápojov Ale po niečo túžim a to je dokázať vyrobiť také čísla, ako dávaš ty na svoje Talboty a neviem ako to dosiahnuť..
Pár záberov z veľkonočných chvíľ. Niekto chodí šibať ženy, já zas sedím nad krokodílom 27E a dávam ho do kopy. Reflektory na konzolách zberačov som vyhrabal zo starých dielov leteckých modelov, dokončujem konzoly pre bočné pantografy a kompletizujem krajné sekcie. Plus novú náhradnú sekciu, ktorá nahradí pôvodne zamýšľanú (FeChrAl)
E27: Vidím že se daří a to je jen dobře. Díval jsem se na ty reflektory pod konzolou hlavních smetáků a máš je správně. Ony jsou totiž dva typy, tak jak to máš ty - zvlášť na krajích a pak je ještě provedení s dvouokým reflektorem uprostřed.
E27:No já se s bočními smetáky nějak moc nepáral.Udělal jsem své vlastní z 0,25 lepenky.Pošlu na mail jestli bude potřeba.Někde jsem viděl za necelou stokorunu Nkové sběrače ale musel bych upravit smykadlo.27E má dvojité smykadlo a lyžiny poměrně daleko od sebe.To už je rozdíl který ani já nepřekousnu.Hlavní jsem nijak neupravoval.
Oki, prosím pošli mi to na mail, ja si vyrobím tiež síce nefunkčné, ale svoje. Nebudem investovať do funkčných.. Skúsim nejakú napodobeninu Ozaj a rýpadlo už máš?