Kdo říkal, že jen v TT? Je to známý výrobce GPM. Jen se mi nezdá to provedení, co jsem viděl u Modry. Ale asi to bude ono. Bohužel se to tedy moc nepodobá, ale pro někoho, kdo se s tím nechce bastlit, je to dobrý model. http://www.gpm.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=3978
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd! www.ModulyBrno.cz
Ahoj, podle obrázku bych řekl, že střeva, t.j. trafo, odpojovače, skříň atd. jsou použiutelné akorát nosnou konstrukci to chce nahradit. Ocelové A jsem ještě neviděl. Stačí třeba dva "betonové" sloupy, mezi které se dájí příčky s trafem.
-MiŠ- Velikost H0, ČSD Jméno a příjmení je v nicku, nemám potřebu se skrývat
Ano, prostor pro úpravy zde rozhodně je. Já mám od nich ještě betonový plot. Je z těch na sebe skládaných panelů mezi dva "I" sloupky, kde vrchní betonový panel má v sobě okrasné otvory. Jen jsem to u nich v nabídce teďka nenašel, což je škoda. Obehnat s tím nějakou továrničku by též nevypadalo zle. Já přemýšlím, že s tím olemuju svoji modulovou vlečku.
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd! www.ModulyBrno.cz
U Brejlovce je jižní točna a tam se nic neděje, opravuje se severní točna - ta vzadu, 3 měsíce bude mimo provoz, proto větší ruch na jižní a část mašinek se dělá na koleji opravny vozů.
Jelikož plánuju nějaká drobná vylepšení mého mechanického ovládání výhybek, o kterých jsem tady na fóru už mluvil, sháním takovýhle bazmek. Jde o to, že na straně rozebiratelného spoje čudlíku na hřídeli mám čudlíky zajištěny závlačkou, ale není to dobré. Chci násuvnou trubičku podélně naříznout a stáhnout ji tímhle bazmekem. Musí být násuvný na hřídel 6mm a vnější průměr by neměl přesáhnout 20mm. Výroba po domácku vyloučena, musí to být kupovaná hotovka.
S proužkem gumy pod hadicovou sponou by se určitě nehlo, ale hladká hřídel v hladké trubičce by se hnout mohla. Prostě bastl nechci. Celé je to vymyšleno jako nebastlené profi řešení a tím svorníkem by se to ještě více vylepšilo.