K používané jednotné výšce v Evropě u modulů H0 1300 mm - je to výška pro stojící dospělou osobu - strojvedoucí chodí se svým vlakem traťové úseky i 20 a více metrů, to se v sedě nedá, a vrtulníkový pohled na moduly ve výšce 1000 mm není ono. Obsluhy stanic mají "barové sedačky" kde mohou "odpočívat".
Stoupání - ano - k nadjezdům - křížením tratí, vlečkovým areálům v jiné výšce...., zatím jsem viděl tak do rozdílů 150 mm, ale celé to je jeden modul - neb je nutno dodržet, že na konci má modul výšku 1300 mm na temeni kolejnice a standardizované modulové čelo (evropský standard). Takže klesání, stoupání jak je libo, ale pouze v rámci jednoho modulu, sestaveného třeba s 10 dílů. Nezapomenout na schopnost do toho stoupání vyvézt i zátěž

Proč se trvá na tomto pravidlu - to není žádná neschopnost se dohodnout..... ale já se nechci setkávat na modulištích s moduly jednoho klubu, setkáváme se běžně z různých klubů, různých států a musíme z toho sestavit funkční moduliště - proto v H0 na konci modulu 1300 mm a profily B96, E96, F96, takže když beru že B96 není symetrický tak mám 4 druhy - a to je víc než dost - zamontovat do toho ještě různé výšky - nee...., to mezi klubově nejde.