faller dodava cely set na stavbu roly jak najez ,magneticke podloží tak
plošiny které se lepi do vagonu od fleischmana funguje to perfektne na vagonů můzes mit i nekolik za sebou. V německu jsem videl kamiony sjizdet z roly misto z cela vagonu i do strany a fungovalo to taky a docela to byla parada. mam tu sadu zatim na 2 vozy na testovani a muzu
pridat az 6 vozu je to parada.
jo, je to hezký, to je ten výjezd bokem, který už tady taky byl zmíněn. Na internetu jsem se dočetl, že Faller chystá v oblasti CarSystemu do Norimberka nějakou novinku, tak uvidíme.
Pánové, nemá někdo doma nebo neví o odkazu jak jsou přesně umístěny elektromagnety pod kolejovým svrškem v místě postavení vagonů....jaké je je potom zapojení v pořadí elektromagnetů - ovládání....dík za jakou koliv radu
[quote="richard0404"] dík za ty stránky a odkazy, teď jsem vyskoušel a velmi dobře pracuji magnetické kontakty viz. odkaz http://www.variant.cz/index.php4?produc ... &x=10&y=11 použil jsem a vyskoušel ty malé závrtné a opravdu bez problému pracují i na 35mm....vždyť jsou na zabezpečovací systém
[quote="aspekt"]tak to jsem rad že jsem že jsem ti mohl pomoci .Já sem tu sadu kupoval před 4 roky a stála na 2 plošinové vagóny 8 000,-. Ty si dnes koupíš jen sadu s vložkou do plošinových vagónů a ostatní už postavíš sám.Když budeš potřebovat tak ti můžu udělat náčrtek spodního dílu který se frézuje do spodní části pod kolejištěm.
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"