Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
JendaTT píše:Co mě ale trápí dál je, jak podobným způsobem řešit semafory - líbí se mi myšlenka, že by ke každému semafory vedly jen dva drátky (dekoder přímo u semaforu) od nejbližší koleje... prostě něco takového, jako zmínil Fulda zde. Tohle řešení se mi moc líbí, byť za cenu vyšších nákladů na jeden semafor.
JendaTT píše:...
Co mě ale trápí dál je, jak podobným způsobem řešit semafory - líbí se mi myšlenka, že by ke každému semafory vedly jen dva drátky (dekoder přímo u semaforu) od nejbližší koleje... prostě něco takového, jako zmínil Fulda zde. Tohle řešení se mi moc líbí, byť za cenu vyšších nákladů na jeden semafor.
BohousP píše:Bohužel, nedá. Celý dekodér je na součástkách smd, to není na domácí letování. (I když se najdou borci, kteří to zvládnou.) http://www.digi-cz.info/dekoder-prestavniku-pro-geoline/ - na obrázku je ještě prototyp.
vvitty píše:Jeste poznamka k tem dekoderum navestidel navrzenym pro H0 GeoLine - jedine co je treba k tomu abych je predelal i do TT a objevily se na mych strankach a take u kluku z DigiCZ je projevit _vazny zajem_ tak o 10 - 20 kusu.
vvitty píše:Ještě podstatnější důvod platný i pro ty kdo kdo SMD smetí bez problémů zapájí je ekonomický
mizl píše:... to sice ano, ale co důvod čistě, pro naše končiny známější, důvod kutilský ? Kdo kutí jistě zná pocit z úspěchu. "Zvládl jsem to a funguje to"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků