Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
jardaaa píše:Já mám z21 a jeden DR4088RB pro šestnáct úseků, a za ním dva S88 od DCC-doma.. Teď pod nově budovanou stanici jsem objednal další DR4088RB(nějakej čínskej klon bez obalu, původní už se nevyrábí) a plánuju za něj posadit ještě jeden S88(do budoucna jich bude víc). S řešením jsem spokojenej..
jardaaa píše:To je přesně on.. Už se nevyrábí, tak sem vzal https://www.dh-loko.cz/2028-dr4088rb-cs-pcb.html?search_query=dr4088rb&results=9
Ale s ten nemám ještě odzkoušenej. Taky bude jako druhej v pořadí, tak uvidím, jak se zadaří..
jardaaa píše:CS můžeš úseky připojit normálně ke kolejím, OPTO musí mít čidla/kontakty na kolejích.. Jak to v praxi funguje netuším, nezjišťoval jsem to..
Jak už jsi zjistil, tak dají. Zákaznický trh není velký, takže je malý zájem ze strany alternativních výrobců.grexx píše:Zdravím , mám otázku dají se k centrále z21 start bílá připojit jiné moduly zpětného hlášení než ty od Roco ?
Roco patří k těm, kteří svoje rozhraní dokumentují a dokonce většinu dokumentace zveřejňují k volnému použití. To že je pro některé těžkopádná na čtení je jiný problém.sidlo píše:ROCO nedělá svoje produkty tak, aby se k tomu daly připojovat komponenty jiných výrobců. Ve disciplíně Vendor lock-in je ROCO šampión.
fulda píše:Jak už jsi zjistil, tak dají.
fulda píše:Roco patří k těm, kteří svoje rozhraní dokumentují a dokonce většinu dokumentace zveřejňují k volnému použití. To že je pro některé těžkopádná na čtení je jiný problém.
sidlo píše:Tedy pokud za slovo dají si dosadíš od už několik let neexistujících výrobců, takže spěchej si koupit poslední kusy u prodejců. Časem zbyde už jen ROCO.
sidlo píše:fulda píše:Roco patří k těm, kteří svoje rozhraní dokumentují a dokonce většinu dokumentace zveřejňují k volnému použití. To že je pro některé těžkopádná na čtení je jiný problém.
Ono by to nebylo tak těžkopádné, kdyby to nebylo utajené, tedy neohánějme se tu báchorkami o veřejné dokumentaci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník