fulda píše: zejména proto, že pokud není centrála, pak není na sběrnici čitelná úroveň "1", ale spíš "0", takže tam se hot-plug problémy neočekávají.
jinak tohle je co za somarinu, mohl by si mi to prelozit ??
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
fulda píše: zejména proto, že pokud není centrála, pak není na sběrnici čitelná úroveň "1", ale spíš "0", takže tam se hot-plug problémy neočekávají.
Že ten kdo dodává napájení (pull up) do LN se považuje za LocoNet master (nesprávně česky centrála). A pokud máme pasivní LocoNet, tak jediný kdo má právo komunikace v čase PD je ten pasivní napáječ a ten nekomunikuje, takže je to jedno.zdeno píše:fulda píše: zejména proto, že pokud není centrála, pak není na sběrnici čitelná úroveň "1", ale spíš "0", takže tam se hot-plug problémy neočekávají.
jinak tohle je co za somarinu, mohl by si mi to prelozit ??
HonzaM píše:LNCV není zařízení a už vůbec ne jen Uhlenbrocku, je to soubor veličin (konfiguračních proměnných, tedy CV) a je to zkratka pro LocoNet Configuration Variable, tedy konfigurační proměnné LocoNetu.
zdeno píše:ted jsem okolo toho hledal a je to zarizeni na programovani CV na zarizenich Uhlebrock a jeho klonu. Takze je to tvrda jednoucelovka bez pouziti na jinych zarizeni nez je Uhlenbrock a jeho klonu.
Takze by to mely podporovat vsechny programy od Uhlenbrocku a podobne.
zdeno píše:mnohem lepe napisane je to GUI rozhrani (program), ktery umi programovat Loconet veci, pres LocoBuffer, nebo podobne.
Nestastne jsem napisal zarizeni, i kdyz to na necem musi bezet.
zdeno píše:HonzaM píše:LNCV není zařízení a už vůbec ne jen Uhlenbrocku, je to soubor veličin (konfiguračních proměnných, tedy CV) a je to zkratka pro LocoNet Configuration Variable, tedy konfigurační proměnné LocoNetu.
mnohem lepe napisane je to GUI rozhrani (program), ktery umi programovat Loconet veci, pres LocoBuffer, nebo podobne.
Nestastne jsem napisal zarizeni, i kdyz to na necem musi bezet.
---
Ale podle informaci, ktere mam, tak neumi nastavit napriklad DCS-100 ??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků