Ano, mám, viz náhled u včerejšího příspěvku: 18 kvě 2022 03:27 pmIvan píše:Ještě mne napadlo, máš správně IP adresu v aplikaci Z21? tedy 192.168.16.254?
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Ano, mám, viz náhled u včerejšího příspěvku: 18 kvě 2022 03:27 pmIvan píše:Ještě mne napadlo, máš správně IP adresu v aplikaci Z21? tedy 192.168.16.254?
Mám centrálu s PC propojenu jak přes USB, tak přes wifi DR5000.Dancer píše:Zkuste centrálu připojit přes síťový LAN konektor do vašeho ruteru a s telefonem zůstat na domácí wifi. Pak jen nastavit ip adresu DR5000 do rozsahu routeru.Mě to tak funguje. Navíc zůstává telefon stále připojen k internetu. Jinak PC s centrálou mám propojen kabelem USB, protože můj software traincontroller 7 Gold ještě neumí komunikovat s centrálou pomocí LAN.
PS: Může se vůbec centrála nastavovat přes WiFi, nebo jen po USB?
Dan Buchtela píše:Ale co s tím dále? I když telefon je zjevně připojen k wifi, je v tom náhledu i vidět, samotnou aplikoaci Z21 k té DR5000 se připojit nedaří...
Jirkátor píše:Dan Buchtela píše:Ale co s tím dále? I když telefon je zjevně připojen k wifi, je v tom náhledu i vidět, samotnou aplikoaci Z21 k té DR5000 se připojit nedaří...
Jak to dopadlo? Podařilo se ti to připojit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků