Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Zlámalík píše: Pozn.: omluvte kvalitu toho pozadí, je to skoro 10 let starý kartón, polepený papíry A4 s fotkou od Trainmaniaka, jemu patří trvalý dík nejen za toto. Jakou konkrétní podobu zvolím, ještě uvidím.
HonzaM píše:Zdá se mi velmi neobvyklé umístění přechodu přecházejícího výhybku, v reálu by ta kolejová spojka asi byla dál od nádražní budovy. Navíc ta kolejová spojka působí velmi nepřirozeně, výhybky mají příliš velký úhel odbočení. Styk protisměrných oblouků malého radiusu by mohl působit problémy. U kolejové spojky bych použil výhybky s menším úhlem odbočení a větším radiusem obloukové časti.
HonzaM píše:Zdá se mi velmi neobvyklé umístění přechodu přecházejícího výhybku, v reálu by ta kolejová spojka asi byla dál od nádražní budovy. Navíc ta kolejová spojka působí velmi nepřirozeně, výhybky mají příliš velký úhel odbočení. Styk protisměrných oblouků malého radiusu by mohl působit problémy. U kolejové spojky bych použil výhybky s menším úhlem odbočení a větším radiusem obloukové časti.
Zlámalík píše:Honzo, za vzor mám přechod v Krhanicích
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků