Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Připravovaná brožůra nebude.Propadl zcela její obsah vtěchto bodech.
Jarda H. píše:To Milan Ferdian : jestli to dopadne tak, že brožura není a nebude, a plánky budeš publikovat zde ve fóru, přimlouval bych se o samostatný blok, mimo veškerá témata zde již zavedená !
mlha píše:Ta brožura je jenom na objednávku nebo se mýlím?Tisk platíš Ty?
milan ferdián píše:Mým úkolem bylo připravit návrhy kolejišť,doprovedné texty k plánkům ,které zde již byly zveřejněny,jako navíc jsem vytvořil plánky kolejišť pro malé prostory ,ale spojené s definici"Logiky kruhu" a samozřejmě české dopravny.
To bylo vše odesláno na přípravu zprácování (mustr) do tisku.Bohužel,vyjádření přišlo takové ,jaké je.
V téhle oblasti nejsem odborník.
Michal Dalecký píše:Panove, asi jsem uplne mimo misu, ale muze mi nekdo vysvetlit pojem "Logika Kruhu" zejmena ve spojeni s planky? Take jste psali o nejake cenzure, o co jde? Fakt nechapu co brani tu brozuru vytisknout krome toho sepsat nejake texty. Predem dekuji.
Jarda H. píše:Taky to moc nechápu a čekám na Milanovo vysvětlení, tedy na přetlumočení výtek a připomínek, které k publikaci obdrželA ještě mám jeden malý dotaz na Milana - kolik bylo nakonec zájemců o brožuru ? Jak jsem to sledoval, v I.etapě bylo zájemců plno (kolik tedy ?), pak se našlo i pár adeptů na dotisk. K jakému počtu zájemců celkem jsi tedy Milane došel ?
PS : uzamčené téma, kam nebudou padat plané připomínky je dobrý nápad ! To extra téma aspoň bude takovou (slabou) náplastí za brožuru.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků