Je to jako ve filmu Kolja - "ja se neotocil, ja je mam porad hezke". Tak ja jako dis-* mam tu knizku taky mnohem hezci nez ten kdo si vsimne "v" na konci radku

Milane - super prace.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Petr Zatrepalek píše:Jo, přesně tyhle chyby jsem měl já na mysli!
milan ferdián píše:Pro doplnění,na straně 130 jsou uvedeni všechny osoby co se podíleli na vzniku publikace.
Apropó jeden dotaz.Volná příloha "Přípojná stanice s L.D. VESELÍ"Jediný mlha se vyjádřil k příloze.....
milan ferdián píše:Apropó jeden dotaz.Volná příloha "Přípojná stanice s L.D. VESELÍ"Jediný mlha se vyjádřil k příloze.....
chameleon píše:100% kvalitu si přejeme všichni, ale jaká ta 100% kvalita vlastně je?? Nemá každý člověk jiná měřítka?? Pro mě osobně je kniha 100%Ne, samozřejmě i já se učím z vlastních chyb, teď např. zkoumám lepší softwarové vyladění formátování textů v blocích, nalezení optimálního vyvážení rozdělování slov versus nastavování mezer mezi písmeny a slovy, občas totiž vypadá, že např. za čárkou není mezera protože je velice malá...
Navíc jsem si všimnul, že třeba u Milana vzadu na knize mi uletěla předložka v - která zůstala na konci řádku..
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník