Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
petr2023 píše:CHtěl jsem si vyexportovat staniční jízdní řády, ale nic to nedělá. Zkusil jsem tedy provést zde už několikrát uvedenou radu - importovat knihovny z webu. Jenže také to nic nedělá. Resp. po kliknutí na volbu se zobrazí malé okno "Otevírání knihovny..." a tím to končí. Ani po dvou hodinách se nic nestalo, tak jsem musel program natvrdo vynuceně vypnout. Co dělám špatně?
petr2023 píše:A ještě jeden dotaz. Délka staničních kolejí jde zadat kde? Jediný údaj, kde se dá délka zadat je sice u stanice, ale je to jen jediný údaj a to je myslím délka stanice, tedy nejspíše nejdelší koleje. Jde tedy vůbec někde zadat délky jednotlivých kolejí?
Franta Krása píše:Jakou verzi používáš? Kam to ukládáš?
prcek píše:edit: 4.1.2 taky bez problému
prcek píše:Možná nastavení antiviru, firewallu, nebo tak něco.
Franta Krása píše:Lze zapsat jen délka stanice. Nikoliv jednotlivé koleje.
petr2023 píše:Díky za reakce a pojďme se posunout :wink:prcek píše:Možná nastavení antiviru, firewallu, nebo tak něco.
Nějaká rada, kde co nastavit? Firewall bude něco asi standardního ve woknech a antivir je od Avastu.
prcek píše:Workaround, který by mohl fungovat.
petr2023 píše:prcek píše:Workaround, který by mohl fungovat.
To asi funguje, upřímně totiž nevím jak to poznat. Každopádně *.gtml soubory mi to dělá a vlastně dělalo i před tím, ale ty mi nic smysluplnně neotevře a tak jsem usoudil, že je něco špatně, ale možná není. Následuje tedy jiný dotaz. V čem tyto soubory otevřít, aby se zobrazil smysluplný výstup, který by bylo možné následně tisknout? Nejspíš se ptám na úplné základy, ale bohužel v návodu to nikde popsáno není, tak proto se asi ptám jak úplný amatér, ale to já jsem :lol:
Moc děkuji za trpělivost.
petr2023 píše:prcek píše:Workaround, který by mohl fungovat.
To asi funguje, upřímně totiž nevím jak to poznat. Každopádně *.gtml soubory mi to dělá a vlastně dělalo i před tím, ale ty mi nic smysluplnně neotevře a tak jsem usoudil, že je něco špatně, ale možná není. Následuje tedy jiný dotaz. V čem tyto soubory otevřít, aby se zobrazil smysluplný výstup, který by bylo možné následně tisknout? Nejspíš se ptám na úplné základy, ale bohužel v návodu to nikde popsáno není, tak proto se asi ptám jak úplný amatér, ale to já jsem
Moc děkuji za trpělivost.
prcek píše:Dotaz:
Sledování změn, vím kde vypnout/zapnout, ale jde tento seznam nějak vymazat v případě, že chci soubor recyklovat?
while (!diagram.changesTracker.changeSets.empty) {
diagram.changesTracker.removeCurrentChangeSet(true)
diagram.changesTracker.setLastAsCurrent()
}
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 návštevníků