Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Zdenek Valter píše:No a na základě toho co tu psal Radek zvažte, zda na společném setkání třeba nebude škoda, že se k vám některá mašinka či vůz nepodívá, protože by si právě orval stupačky nebo ta mašina tyčoví.
milan ferdián píše:Zdenek Valter píše:No a na základě toho co tu psal Radek zvažte, zda na společném setkání třeba nebude škoda, že se k vám některá mašinka či vůz nepodívá, protože by si právě orval stupačky nebo ta mašina tyčoví.
Není problém do modulů (sekce SLOVÁCKO) vyměnit výhybky PILZ-HO-ELITE o 15°/R866 za 12°/R1350 a protioblouky o stejné R1350/12°.Jenom odbočka by se musela celá přepracovat.
Zdenek Valter píše:milan ferdián píše:Zdenek Valter píše:No a na základě toho co tu psal Radek zvažte, zda na společném setkání třeba nebude škoda, že se k vám některá mašinka či vůz nepodívá, protože by si právě orval stupačky nebo ta mašina tyčoví.
Není problém do modulů (sekce SLOVÁCKO) vyměnit výhybky PILZ-HO-ELITE o 15°/R866 za 12°/R1350 a protioblouky o stejné R1350/12°.Jenom odbočka by se musela celá přepracovat.
Nechci Milane rýpat - ale dals jim šanci si vybrat
cipisekmp píše:Ahoj, diky za odpovedi. Jsem rad ze nami zvolene vyhybky maji jen "modelove" problemy. Ale zmena typu vyhybek asi pravda nebude, protoze je mame uz nektere nakoupene. Muzu se jeste zeptat na financni rozdil? Daji se koupit i ty 12st jako stavebnice?.
Diky Cipisek
Zdenek Valter píše:cipisekmp píše:Ahoj, diky za odpovedi. Jsem rad ze nami zvolene vyhybky maji jen "modelove" problemy. Ale zmena typu vyhybek asi pravda nebude, protoze je mame uz nektere nakoupene. Muzu se jeste zeptat na financni rozdil? Daji se koupit i ty 12st jako stavebnice?.
Diky Cipisek
Hele já od vás ty ostré klidně odkoupím !!
Má-li to pro společnou věc být přínosem tak to rád udělám.
cipisekmp píše:Ahoj, tak resime problem u nasi slovacke modulovky a tim je smycka. Sice zaryti modulari skripou zuby, ale na jezdeni doma nam pomalu nic jineho nezbyva. Takze chtel jsem se zeptat na rekneme MINIMALNI prumer smycky. Kdyz sem se dival na netu tak u nekterych par je minimalni radius 600mm. Neocekavam teda ze bych si zrovna takovou masinu porizoval, ale kdyz jsem si skousel nakrestlit na papir smycku s R=500 tak s presahy to je na plose cca 1200*1800. Coz je teda hodne. Tak se ptam, jaky radius by jste rekneme doporucili. Smycka bude zrejme skryta v tunelu, takze lamani vagonu v oblouku nebude videt.
Mejte se Cipisekmp
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník