Asi jsem to blbě popsal.
to, co ja na tom plánku je i celá sestava na fotkách. Je to tedy S-ko + jeden 30°modul. Celá tato sestava má na každém konci rozhraní F. OVšem mezi těmito moduly je rozhraní, které mi poradila přímočarka

Styk modulů je přesně v místě třetí fotky dole u tel. sloupu jak končí zahrádka. Je tam trochu odlesk od vrutu místo pražce (to jsem udělal blbě, ale ještě zamaskuji)
celé to rozeberu na jedno esíčko a jeden kousek k sobě. Jelikož to nemám kam dát, tak udělám přesně to samé zrcadlově obráceně s tím, že i ten přechod mezi esíčkem a tím kouskem budu mít stejné rozhraní, jako mám mezi touto dvojicí. Mám tam ale trochu oříšek v reliéfu terénu, ale to je už detail. Protože tohle co vidíte je i se špičkou stromů celkem na výšku asi 65 cm od základny na straně kopce a na druhé v místě řeky asi 3 cm. A aby mi to nezabralo půlku garáže, tak to musím udělat nějak aby to do sebe zapadlo.
To je ale hudba daleké budoucnosti. Po výstavě bude pouze rám ze železa (toto je taky na železu) a díky tomu to aspoň zakryji folií a švihnu do garáže.
Mcx: problém to asi nebude, ale pochopil jsem, že když někdo dává modul, tak se musí zůčastnit po celou dobu ježdění a vzhledem k tomu, že jezdím několikrát do roka fotit na slovensko na více dní a do toho ještě tohle.....abych neměl kufry před barákem.
Tohle bych ale asi zatím neřešil. Na tu neděli snad i přijede delegace od Veselí a je mi úplně jasný, že do mě budou rejpat, jak jsem byl proti ježdění v GVD a nakonec mě v Hluku nemohli od Řáholce otrhnout. Takže se asi o tom bude dost kecat a jak kájin viděl, že jsem všichni nalomený, tak jsme i před měsícem plánovali, jak se udělá s moravou setkání u nás. Přijeď taky a pobavíme se o tom všem osobně.
(popravdě: měl jsem trochu averzi k zababovu a tak, ale v tom hluku byla pro nás neskutečně přátelská atmosféra a nechali jste nás i řídit, což byl trochu zlomovej okamžik. Je to prostě o lidech a tam byli ti lepší, no)
Ferda: no, sice tři týdny, ale byly vánoce a taky most jsem měl už připravený. Navíc je celý základ na železu, včetně pláně a tak to jde rychle. A pokud bych měl udělat ještě jednou to samé za tři týdny, tak si pak můžu hledat nové bydlení. Ještě že mám takouvou manželku jakou mám. Od vánoc dělám jen vlaky a to výstava ještě nezačala. Navíc mít před sebou výstavu s pocitem, že chceme ukázat zase něco nového je nejlepší elán, jakej znám. Vlaky se nedají dělat pořád, když není chuť, tak to prostě nejde, ale tohle je motor jako blázen. Včera jsem přijel ze služebky v pět a přivezl si stromky a do půl noci sázel les. Dneska jsem slíbil, že manželku aspoň pozdravím