Nepočítej ....,že jedna část bude čistě vaše a druhá část třeba ze Slovácka.Budete muset míchat,aby jste vešli do dané místnosti
Sakra Zababove, z tebe ty cenné poznatky z provozu moduliště lezou jak z chlupaté deky. Ještě tak dvacet let čtení tohoto fóra, a z těhle střípků mozaiky se možná vykreslí celý obraz poznání této problematiky

Další otázky: Jak řešíte na setkání ochranu podlah v případě, že hostujete v tělocvičně. Mají na vás provozovatelé hal nějaké nároky ohledně vstupu na plochu haly? Musíte za pronájem haly zaplatit? Míváte v podmínce stanoveno, že musíte alespoň část layoutu zpřístupnit divákům?
Chystám si podklady pro vyjednávání o možnosti získat pro moduliště tu sportovní halu, o které jsem psal nedávno. Je tak velká, že by......(no prostě vše, co si dovedete představit).
Je to však zánovní lakovaná sportovní palubovka a neumím si představit, že tam dáme na nohy moduly, a teď jim po tom budeme s nima šibovat. To samé platí i o materiálu, krabicích, přepravních boxech, přezůvkách....
Dále je moje představa taková, že halu získám na víkend zdarma, ale obec bude mít podmínku vstupu pro veřejnost (určitě by půjčili kovové silniční zábrany) a taky bych počítal s výběrem dobrovolného vstupného, jehož výtěžek by šel celý na nějakou místní bohulibost. Čili nic bychom za to nedali, nic bychom za to nedostali. Další přidanou hodnotou z naší strany by pak byl závazek podpory místního podnikání v podobě vyjezení a vypití několika místních vinařů, spojené s ubytováním.
Tak tohle je moje představa k jednání. Třeba to vůbec nedopadne, nebo to dopadne úplně jinak.