Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Ferda píše:Pája píše:Po zkušenosti při stěhování modulů v Zababově,budu už stavět rovné moduly 800 až 850 mm (1000 je už hůře mobilní)...
Někdy Vám japoncům (čti: ti co dělají miniaturní měřítka) docela závidím. Já mám strach, že se mi na modul 50 x 120 cm krom kolejí už nic nevejde a vy si děláte starosti jestli s tím pohnete
![]()
![]()
pekl024 píše:... tam je normované čelo jen jedno a zbylé tři strany jsou dle "stavitele"
Ferda píše:pekl024 píše:... tam je normované čelo jen jedno a zbylé tři strany jsou dle "stavitele"
Tak, jak píšeš.
Irudzi píše:Ferda píše:pekl024 píše:... tam je normované čelo jen jedno a zbylé tři strany jsou dle "stavitele"
Tak, jak píšeš.
Samozřejmě je to na tobě, ale z praktických důvodů doporučuji umístit rozhraní na všechny strany. Ze stanice mezilehlé uděláš koncovou lehce, naopak nikoli. Tak je tomu např u Mlhových Vizovic, klasická koncová stanice, avšak je využívána i jako mezilehlá.
depo201 píše:projel jsem celý vlákno a zatraceně tu chybí nějaké inspirativní plánky stanic
milan ferdián píše:
Já mám pocit ,že zde jsem nedával žádné plánky stanic,ale nejsem jist.
pekl024 píše:Ahoj, pročetl jsem celé vlákno modulů a je tu spousta zajímavých postřehů.
Jen mi uníká, v čem stavět, výhody , použitelnost ?
Fremo 500mm nebo Zababov 400mm ?
Dík , že osvětlíte neználkovi
Ferda píše:pekl024 píše:Ahoj, ...........................
Dík , že osvětlíte neználkovi
Řekl bych, že v tom máš opravdu hokej.
Takže
Fremo 500mm = H0
Zababov 500mm = H0
Zababov 400mm = TT
Tak si vyber.
Zapomněl jsi dát vědět v čem jedeš!
EDIT: promiň až teď jsem si všiml Tvých WWW
pekl024 píše:A ještě jednu otázku, zkoušel jsem nakreslit nádraží Bezdružic s EW2 ( jestli jdou použít? ) a na šířku se nevejde, jak se řeší pokud je větší šířka než 400mm.
pekl024 píše:A ještě jednu otázku, zkoušel jsem nakreslit nádraží Bezdružic s EW2 ( jestli jdou použít? ) a na šířku se nevejde, jak se řeší pokud je větší šířka než 400mm.
Uživatelé procházející toto fórum: kpt.Budha a 2 návštevníků