MkTT píše:Určitě by stálo za to pro mini moduly definovat alespoň standard čela a to pro nejpoužívanější velikosti H0, TT a N
To určitě ano, podle mne nejjednodušší řešení - upravit standardy používané na "velkých" modulech prostým omezením šířky, při zachování alespoň shodné střední spojovací díry (u H0). Tím si zabezpečím kdykoliv pohodlné spojení se standardem. Jinak samozřejmě mohu pro doma použít různá individuální čela, ale někde bych si ten standard měl vložit pro tu možnost napojit svůj domácí celek na něco jiného.
Takže v H0 bych vzal Fremo profily F, B, a E, z původních 500 mm bych je ořízl symetricky na 300 mm či na šířku jak si tvůrce přeje se zachováním polohy střední spojovací díry, další spojovací díry pro mne, pro doma si mohu udělat - a měl bych tři univerzální čela - v jednoduchosti je síla
MkTT píše:Nějaké minimální poloměry a délky staničních kolejí asi nemá smysl řešit
No u těch poloměrů bych třeba u H0 byl opatrnější, to může být dost omezující parametr. Ale to záleží na každém kam si svou hranici posune, ale zde bych se já snažil nejít pod 600 mm - ať již z důvodu optických..... (i na svém kolejišti z dílů jsem měl minimum v oblouku 550 mm před 15 lety), menší poloměry již nemusí být univerzálně použitelné. Délky staničních kolejí - to určitě je jen jako "doporučení" , jinak je to věcí každého a jeho prostorových možností
Protože řekněme si na rovinu, kolik pravidel potřebuji abych moduly různých majitelů v H0 spojil a bylo možné na nich jezdit:
- standardní čela (nemusí se shodovat šířkou, třeba jako základ vzít Fremo E, F a B, zde nesmíme zapomenout, že modul může mít x dílů na obou koncích ukončení standardním čelem, takže nejsem nijak omezen v tvorbě krajiny standardními čely, spojit se dají jakákoliv čela, ale nevypadá to pěkně)
- výška temene kolejnice od podlahy (stačí mít různě vysoké, či stavitelné nohy - něco jiného doma, něco jiného venku)
- minimální poloměr oblouku (ve vztahu k vozidlům)
- elektrické propojení (nejlépe systém 2x banánek - zdířka, tedy pouze propojení kolejnic)
- u stanic oddělené ovládání DCC od napájení kolejí - pokud je DCC k řízení stanice použito (pokud mám analog neřeším, pokud svou domácí analogovou stanicí připojím do většího celku s DCC napájením - vždyť v tom není žádný problém, pouze všechny úseky zapnu)
A to je vše co potřebuji dodržet, zbytek je pouze doporučení. Proto taky zde navrhuji tato minimální pravidla dodržet a do budoucna si neuzavřít další modelářské možnosti aspoň u některých domácích modulů.