Už jsem se ten starý model Vase chystal vyfotit a Sandy mě předběhl. Já mám tedy uložení na podvozek řešené trochu jinak, ale v principiálně a rozměrově je to totéž. Tak, a teď to porovnejte s tím modelem od Tempotaxiho, který prostě sedí níž. Když si projdete v archivu fotky, jak model stavěl, tak na spodku jsou "žebra" i místo uložení podvozku vidět. Ale oproti tomu předchozímu provedení modelu (Sandy) jsou dělaná jinak, tolik nevystupují, nemají takovou výšku. Na novém modelu se mi zdá, že jsou ze dvou vrstev kartonu. Na starém byly vrstvy tři. A bylo to podle mě realističtější. Navíc volnému pohybu podvozků při natáčení do stran to ani v nejmenším nebránilo. Samozřejmě přestavovače z boku těsně u hrany podvozku by tam překážely, ale to je prostě kompromis. Za to ty prostřední dvě příčné výztuhy, ty se daly udělat ještě lépěji. Jednak tam absolutně ničemu nepřekážejí a jednak by ten charakteristický "prostředek" s nosičem brzdy pod rámem víc vynikl. Asi chyběly podklady. Přitom stačí málo - vyrazit do terénu a to, co chybí na dostupných výkresech a náčrtech, dohnat foťákem, notesem a metrem. Sice je těch vozů fakt hrstka, napadají mě snad tři, ale stále by tu měly být.
Nedávno se tu řešilo, jestli se to za ty prachy vyplatí kupovat. Za sebe říkám, že určitě. Má to svoje nedostatky, ale leccos se dá dodělat i s minimálními náklady a maximálním přínosem. A argument, že pak to vyjde cenově ještě dráž, než hotový model, s tím nesouhlasím. Pořád to vyjde levněji i s postavením na koleně, než třeba Vase ze starého odlitku, co nabízí za 11 stovek Pragomodel, který je nejen dražší, ale o řády hnusnější, než model od MŽ. Mimochodem, ta stará verze Vase z lasercutu se jako hotový model dala ještě poměrně nedávno koupit na burze za tuším asi 750 Kč. Opět, srovnejte (viz výše) s modelem z Pragomodelu
http://www.pragomodel.cz/pragomH0.htm.