Asi bych to klidně zkusil, jestli sám výrobce přiznává, že je to kopie, tak by to mohlo fungovat stejně... Níže jsou fotky jak vypadá podvozek 19,7mm. 21mm je stejný, akorát má delší chassis a rozvor. Standardně jsou osazena kola 8mm. Součástí podvozku je i patice s propojkou místo které teoreticky stačí zasunout dekodér s paticí NEM 651. V reálu se stejně budou propojovat oba podvozky a další elektronika, takže to spíš zůstane jako nevyužitá možnost... Co mě překvapilo (ale nemělo, protože to odpovídá fotografim u Halliga) je to, že podvozek nemá žádný spodní kryt dvojkolí. Dvojkolí drží pouze zacvaknutá v zúženém uložení, pro jejich vyjmutí je třeba vyvodit poměrně velkou sílu. Nevšiml jsem si ale, že to čemukoliv vadilo. Vůle mezi šnekem a nápravovým kolem je v pořádku. U klasických podvozků 19,7mm jsem musel upravit spodní kryt, aby se nepřeskakovaly zuby nápravového a vloženého kola. Zde je vše bezvadné... Podvozek není nijak sešroubovaný, nerozebíral jsem jej, ale předpokládám pouze spojení plastovými kolíky. Rozložení zamontovaného podvozku brání jeho uložení v rámu. Absence spodního krytu přináší komplikaci s instalací masek podvozku, protože není na co je uchytit. lze však zhotovit spodní kryt obdobného provedení jako na klasickém podvozku a na něj již připevnit cokoliv, nebo v případě výroby 3D tiskem masky rovnou integrovat ke krytu. Na čelech jsou západky jako na klasickém podvozku. Kryty z klasického podvozku nelze bez úpravy použít protože se liší nápravová ozubená kola. Zde jsou větší a navíc s osazením u hřídele, které slouží k vystředění dvojkolí v podvozku. Jízdu jsem zatím zkoušel jen v analogu, ale je krásně klidná a chybějící setrvačník ničemu nevadí, tu trochu potřebné setrvačnosti dodá sám miniaturní motor, který není brzděný komutátorem, pouze 1 stupňový převod tomu také pomáhá. Neobvyklá podívaná je na jezdící samotné podvozky. Mám od každého typu 2 kusy a každý má lehce jinou rychlost. Po montáži do společného rámu se to ale nijak negativně neprojevuje - ještě bude zajímavé, co s tím udělá 1 dekodér pro 2 motory, ale nepředpokládám problémy.

- Kompletní podvozek

- Spodek s vyjmutým dvojkolím