Zmenšené měřítko vozů a Lokomotiv firmy MTB

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zmenšené měřítko vozů a Lokomotiv firmy MTB

Příspěvekod Mafry » stř 15 bře, 2017 8:54 pm

rendo píše:Pod pojmom vyvoj je myslene napriklad,ked sa robi novy model,novy motor atd...Kazda automobilka ma svojich vyvojarov.(dokonca aj koncernove co su spolu VW,aj Audi maju kazda svojich)...Ziadnom pripade vyvojari co robia pre VW,nerobia pre BMW,Mercedes.

Vývojáři dílů možná ne, do tohoto já nevidím. Ale čas vývoje není jediný, na který jsou automobilky citlivé co se týče ochrany. A ten vývojář to pak předává jiným vývojářům :) .
http://kzm.lokomotivy.net (DDM Havířov, H0)
Mafry

Příspěvekod rendo » stř 15 bře, 2017 9:32 pm

Mafry píše:
rendo píše:Pod pojmom vyvoj je myslene napriklad,ked sa robi novy model,novy motor atd...Kazda automobilka ma svojich vyvojarov.(dokonca aj koncernove co su spolu VW,aj Audi maju kazda svojich)...Ziadnom pripade vyvojari co robia pre VW,nerobia pre BMW,Mercedes.

Vývojáři dílů možná ne, do tohoto já nevidím. Ale čas vývoje není jediný, na který jsou automobilky citlivé co se týče ochrany. A ten vývojář to pak předává jiným vývojářům :) .

Suhlasim s vami co ste napisal...Ja som iba obsluha CNC strojov.(robos ako napisal A2C,nehambim sa za to)Ale pred 10 rok.som robil na jednej suciastke pre novy model,pristup do tej dielne sme mali len 3 ludia z vyroby+nejaky vyvojari...Tych papierov co sme museli podpisat o mlcani,ake sankcie dostaneme atd.Mobily z fotakmi ani nehovorim,ze sme nemohli mat...
rendo

Příspěvekod A2C » stř 15 bře, 2017 11:00 pm

rendo píše:Suhlasim s vami co ste napisal...Ja som iba obsluha CNC strojov.(robos ako napisal A2C,nehambim sa za to)Ale pred 10 rok.som robil na jednej suciastke pre novy model,pristup do tej dielne sme mali len 3 ludia z vyroby+nejaky vyvojari...Tych papierov co sme museli podpisat o mlcani,ake sankcie dostaneme atd.Mobily z fotakmi ani nehovorim,ze sme nemohli mat...

Ja som tiež bol roboš ako ty pre VW a preto to viem porovnať aj z tohto uhla, našťastie som sa vypracoval tak ďaleko ako som a preto tie tvoje výsmešné reči o tom čo môžem a čo nie ma pekne rozosmiali, mám v práci 3D modely pre tieto automobilky a priznám sa, že som už mal čo dočinenia aj s modelmi pre Toyotu, a všetko to ide.
Jednoducho tie pokuty atď sú tak likvidačné, že si to nikto ani netrúfne risknúť.
Najkrajšie bolo keď mi od riaditeľa vývoja vo VW v Piatok večer, prišiel centrálny modul pre elektomobil na ktorom potrebovali dorobiť dajaké veci... Pracoval som na tom v Sobotu atď. V Pondelok som mu posielal screenshoty a vtedy vznikol veľký bordel, že ako si to môžem dovoliť poslať mailom :D Pričom mi ich takmer kompletný model prišiel rovnakou cestou. :lol: Napokon sa všetko vyriešilo len ich pokarhaním... Bla bla bla kecy...
Ale konečne sa vráťme k veci ohľadom MáToBlbě a ich deviantnej výroby :D
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse
A2C

Příspěvekod stiro » čtv 16 bře, 2017 12:02 am

To si tu z toho asi robíte riť??? Je to tu stránka o modeloch, alebo o výrobe áut??? Najradšej by som celé toto vlákno vymazal zo sveta, aj tak je tu s prepáčením h....o...!!!

K pár veciam, len taká drobnosť, že keď niekto od vás chce ukázať svoju prácu, nemyslí tým to čo robíte vo svojej reálnej práci, ale aký model ste schopný postaviť... A s prepáčením Brejla a ČouĎák, ak si tu akože nemienite robiť reklamu (v preklade ukázať tu nejaký váš model), ako píšete, tak potom aké máte právo haniť prácu niekoho iného (v preklade tliachať tu stále dookola to isté)... ak vám teda tieto stránky nestoja za to, aby ste sa tu prezentovali prácou na svojich modeloch...A2C aspoň ukáže, na čom pracuje...

Ale inak mám strašne rád ľudí, čo majú superhusté reči od klávesnice, ale pri osobnom stretnutí z očí do očí nevedia vysloviť ani F... Len tak ďalej a postupne vás tu už nikto nebude ani čítať... pretože je to stále to isté... a prinajlepšom za všetko môže MTB alebo p. Báňa... Myslím, že môže aj za globálne otepľovanie... Alebo nie???

Aj ja mám svoj názor na túto firmu, no napísal som to raz, a nie milión krát dookola to isté... Ale ďakujem vám, že ste takto pravdepodobne odstavili výrobu niečoho ďalšieho... možno aj E499... na ktorú som sa celkom tešil...

Prajem vám všetkým pekný večer...

PS: Minimálne korektné by bolo, keby ako opozitum k tomuto vláknu vzniklo aj vlákno o budúcich modeloch MTB... ale to by som chcel asi veľa...
stiro

Příspěvekod Brejla » čtv 16 bře, 2017 5:06 am

stiro píše:To si tu z toho asi robíte riť??? Je to tu stránka o modeloch, alebo o výrobe áut??? Najradšej by som celé toto vlákno vymazal zo sveta, aj tak je tu s prepáčením h....o...!!!

K pár veciam, len taká drobnosť, že keď niekto od vás chce ukázať svoju prácu, nemyslí tým to čo robíte vo svojej reálnej práci, ale aký model ste schopný postaviť... A s prepáčením Brejla a ČouĎák, ak si tu akože nemienite robiť reklamu (v preklade ukázať tu nejaký váš model), ako píšete, tak potom aké máte právo haniť prácu niekoho iného (v preklade tliachať tu stále dookola to isté)... ak vám teda tieto stránky nestoja za to, aby ste sa tu prezentovali prácou na svojich modeloch...A2C aspoň ukáže, na čom pracuje...

Ale inak mám strašne rád ľudí, čo majú superhusté reči od klávesnice, ale pri osobnom stretnutí z očí do očí nevedia vysloviť ani F... Len tak ďalej a postupne vás tu už nikto nebude ani čítať... pretože je to stále to isté... a prinajlepšom za všetko môže MTB alebo p. Báňa... Myslím, že môže aj za globálne otepľovanie... Alebo nie???

Aj ja mám svoj názor na túto firmu, no napísal som to raz, a nie milión krát dookola to isté... Ale ďakujem vám, že ste takto pravdepodobne odstavili výrobu niečoho ďalšieho... možno aj E499... na ktorú som sa celkom tešil...

Prajem vám všetkým pekný večer...

PS: Minimálne korektné by bolo, keby ako opozitum k tomuto vláknu vzniklo aj vlákno o budúcich modeloch MTB... ale to by som chcel asi veľa...

Trochu asi nemluvíš pravdu: Tento příspěvek určitě není první :lol: :lol: :lol:
Nové vlákno zvládne založit každý, kdo se dokáže strefit prstem do klávesnice nebo dotykového displaye :lol: :lol: :lol:
Brejla

Příspěvekod mlha » čtv 16 bře, 2017 5:19 am

Můžeš prosím objasnit, jak plkama o výrobcích firmy MTB jsme odstavili výrobu něčeho dalšího? Uniká mi souvislost. Děkuji
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod novk2007 » čtv 16 bře, 2017 8:02 am

Uvidíme jak dopadne celý model hydry . Snad nebudu zklamám jako u 163 a 363 . Já bych řekl že asi tohle vlákno bude nekonečný příběh . Mezi zastáncema a odpůrcema MTB. To by mě zajímalo co si o tom vlákně asi myslí pan Dalecký . Možná mě asi kuli tomu nebude mít rád . :shock: Někdy je to tu na zasmání
Naposledy upravil novk2007 dne čtv 16 bře, 2017 8:12 am, celkově upraveno 3
novk2007

Příspěvekod Mcx » čtv 16 bře, 2017 8:07 am

Já bych řekl, že to tu bylo zmíněno již několikrát - normální tu chodí pouze a jen pro pobavení se s hnojometnou rotou, nic jiného tu nehledají. Samozřejmě zvýšená koncentrace hnojometů v tomto vlákně, dává výživnější uspokojení ze zábavy. :lol:
Mcx

Příspěvekod Brejla » čtv 16 bře, 2017 8:26 am

Mcx píše:Já bych řekl, že to tu bylo zmíněno již několikrát - normální tu chodí pouze a jen pro pobavení se s hnojometnou rotou, nic jiného tu nehledají. Samozřejmě zvýšená koncentrace hnojometů v tomto vlákně, dává výživnější uspokojení ze zábavy. :lol:

Máš zajímavou úchylku, když miluješ rýpat se hlavou v hnoji :lol: :lol: :lol:
Brejla

Příspěvekod Mcx » čtv 16 bře, 2017 10:14 am

Hm..., potrefená husa se ozvala :wink:
Mcx

Příspěvekod Brejla » čtv 16 bře, 2017 10:30 am

Mcx píše:Hm..., potrefená husa se ozvala :wink:

S hlavou v čistém vzduchu s tím není problém :lol: :lol: :lol:
Brejla

Příspěvekod Pavel-HP » čtv 16 bře, 2017 10:44 am

Tohle téma, by měl administrátor zablokovat, protože není a nikdy nebude přínosem k rozvoji modelářské činnosti. Akorát si tu několik jedinců mastí svoje ego a šulíny. A stále do nekonečna omílají, to co už bylo mnohokrát,i jinde řečeno.
TT, epocha III. - V., U profil
www.vlakytt.cz
Pavel-HP

Příspěvekod mlha » čtv 16 bře, 2017 10:53 am

Právě proto tady to vlákno je, netřeba to číst ve vláknech ostatních.
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod Brejla » čtv 16 bře, 2017 10:58 am

Pavel-HP píše:Tohle téma, by měl administrátor zablokovat, protože není a nikdy nebude přínosem k rozvoji modelářské činnosti. Akorát si tu několik jedinců mastí svoje ego a šulíny. A stále do nekonečna omílají, to co už bylo mnohokrát,i jinde řečeno.

Škoda, že nejde, nebo se spíše nechce, zablokovat dodávky nekvalitních napodobenin na trh. :cry:
Brejla

Příspěvekod Petr Zatrepalek » čtv 16 bře, 2017 12:27 pm

Brejla píše: Škoda, že nejde, nebo se spíše nechce, zablokovat dodávky nekvalitních napodobenin na trh. :cry:

:idea: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)