fulda píše:Tak já trochu předpokládám, že celé tohle vlákno slouží k tomu, aby se zdeno mohl pochválit, co se mu povedlo experimentálně dokázat a ani k tomu nepotřeboval znalost problematiky.
Je opravdu těžké se v něm orientovat, protože se tu míchají slovíčka a vyhýbá odpovědi.
Pod slovem kanál se tu kupodivu nenachází WiFi rádiový kanál (kmitočtové pásmo), ale pořadové číslo TCP spojení, které používá ESP pro identifikaci při převodu WiFi --> TCP --> serial.
Vzhledem k tomu, že se zdeno pokouší dělat z toho spíš magii (a možná to tak také vidí) a mlží o tom co má jak nastavené, tak se mi zdá, že není úplně o čem diskutovat.
Jestli takhle vypadá i ostatní zdenova práce, kterou nakrásně někomu prodává (a za peníze), tak to musí být neuvěřitelně zábavné.
Nijak neskryvam, ze je to pro mne nove a ze se mi treba ucit. Mam blby dojem, ze se iba predvadzas a sam v tom mas gulas, jinak by si pomohl.
Ale to nehrozi, protoze jedine co umis opravdu dobre, je kopirovani od druhych. Viz Caňada.
---
Nikomu to neprodavam, delam si to pre zabavu a poteseni sebe sama. Jeste uplyne spousta casu, nez to bude dobre a spolehlive.
---
Co prodavam je dobre otestovane. Treba Centrbox se testoval 2 roky u MCX a ma dve moje centraly, ktere pouziva.
To same ovladace OTO, pokud by byly spatne, tak by si mi to dal urcite vyzrat !!
A Vedzesu bylo vyrobeno hodne pres 100 kusu.
Takze zase jen zavist !