Moderátor: Michal Dalecký
mnitka píše:Proč to Michale děláš?
Mě nepřide, že by srdcovky vypadaly líp...
airwar píše:mnitka píše:Proč to Michale děláš?
No mě taky ne, především ty přídržnice jv reálu nemají tvar kolejnice, myslím že verze přídržnice od výrobce vypadá reálněji.
depo201 píše:[Pokud by se našel někdo, kdo by měl trpělivost vyrábět vlastní výhybky, jdu do toho s ním.
Dokonce mě to štve až tak, že jsem chtěl emigrovat do jiného měřítka.
depo201 píše:airwar píše:mnitka píše:Proč to Michale děláš?
No mě taky ne, především ty přídržnice jv reálu nemají tvar kolejnice, myslím že verze přídržnice od výrobce vypadá reálněji.
Tome ale uznej, že černá tilligova přídržnice, je též hodně nemodelová a navíc ještě nevodivá.
Pokud by se našel někdo, kdo by měl trpělivost vyrábět vlastní výhybky, jdu do toho s ním. Pro mě je to osobní problém, který mě odhání od tohoto měřítka pryč. Poloměr odbočení a celkový vzhled
MirekTT píše:depo201 píše:[Pokud by se našel někdo, kdo by měl trpělivost vyrábět vlastní výhybky, jdu do toho s ním.
Jdu klidně do sériovky. I komerčně. Když si přineseš tu frézovanou duralovou zakládací formu, můžu u toho sedět od rána do večera (obrazně) a chrlit jednu za druhou.
airwar píše:
Pokud jde o přídržnici to co vyrábí Tillig se tomu poměrně blíží
depo201 píše:airwar píše:
Pokud jde o přídržnici to co vyrábí Tillig se tomu poměrně blíží
Tome s tímto si teda dovolím hodně nesouhlasit. Odlišnost je patrná jak tvarem zahnutí, tak tlouštkou materiálu a v neposlední řadě i barvou , ale to už je ten poslední problém.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník