Ostravsko

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Re: Ostravsko

Příspěvekod norbert » ned 20 čer, 2010 3:40 pm

Milane to musí opravdu nasr......t!!!! :twisted: Jak píše Ondráš s překvápkem, ale takové překvápka to opravdu ne!!!! :!:
Chystal jsem se také, ale prospal jsem to........ mohli jsme dát po pivku spolu. :P
norbert

Příspěvekod ondras » ned 20 čer, 2010 4:47 pm

milan ferdián píše:
Ferda píše:
ondras píše:Hoši.Jak to vidíte tento měsíc ? Už je jen jeden víkend.Kdy se sejdem?Nebo už to odpískáme a sejdeme se až po prázdninách (ofiko)Tipuju,že určitě nějaká ta akcička o prázdkách bude ....

O prázdninách bude nějaká akcička určitě. A né jen jedna.
Helbich příští neděli může být. Bohužel bez Pavla, jak už avizoval a včera tel. potvrdil.

Jinak dnes ve 14:00 s Daškem oficiálně zahajujeme akci "MODULY" v sokolovně v O-Kunčicích a zároveň pořádáme den otevřených vrat :D.
Pro případné zájemce je zde i mapa: http://sokolovna.webnode.cz/kde-nas-najdete nebo http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=1419756 ... 61024@z=15

Tak jsem se překousnul ,protože je akce pořádana v neděli a říkal jsem když je to o modulech ,proč ne.Zkontroloval jsem si dnešní datum,čas a místo.Vlak mi jel ve 14.03 a na místo jsem dorazil ve 14.30 do místa zvaném SOKOLOVNA v Ostravě -Kunčicích a uvedené na mapě.
Pro jistotu jsem vše pořádně obešel a ptal se.Výsledek dvě vypitá piva,nikdo o ničem nevěděl. Moje zhodnocení ,nebudu komentovat :oops:

Milane,řekni že si děláš prdel .. !!
H0 , DCC , III. a IV. ep. , ČSD , Segmentovka
1:8 - SDŽ, o.s. 310.017 a 275.021
ondras

Příspěvekod milan ferdián » ned 20 čer, 2010 4:54 pm

ondras píše:
Milane,řekni že si děláš prdel .. !!

Nemám proč.Čekáním na vlak jsem si v Sokolovně čas krátil koukáním i na přímý přenos fotbalu,tak jak to Slováci ke konci zápasu zvorali. :evil:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod ondras » ned 20 čer, 2010 5:07 pm

A já si říkal,že tam šel nějaký známý pán prošel,ale říkal jsem si,že jsi to asi ty nebyl.
Ferdisko to napsalo blbě !! Není to přímo v sokolovně,nýbrž za ní.Tam jak jsi šel po té cestě a byly tam ty plechové vrata .. že jsi tam šel ??
ondras

Příspěvekod milan ferdián » ned 20 čer, 2010 5:17 pm

ondras píše:A já si říkal,že tam šel nějaký známý pán prošel,ale říkal jsem si,že jsi to asi ty nebyl.
Ferdisko to napsalo blbě !! Není to přímo v sokolovně,nýbrž za ní.Tam jak jsi šel po té cestě a byly tam ty plechové vrata .. že jsi tam šel ??

Ano to souhlasí,i tam vzadu jsem byl.Jestli se nepletu byla to soukromá autodílna,ale nebral jsem to v potaz ,protože i v soukromých firmách se pracuje i v neděli ,nebyla součástí SOKOLOVNY a žádnou upoutávku nebo informační tabuli u vrat jsem tam neviděl.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod ondras » ned 20 čer, 2010 5:32 pm

Pro všchny je to tady
ondras

Příspěvekod milan ferdián » ned 20 čer, 2010 5:36 pm

ondras píše:Pro všchny je to tady

To mělo být přesně označené hned..kluci,kluci... :D
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod norbert » ned 20 čer, 2010 6:07 pm

[quote="ondras"]Pro všchny je to tady.

A co dát kontkt, v případě jaký měl Milan, aby bylo možno zavolat??? :?:
norbert

Příspěvekod milan ferdián » ned 20 čer, 2010 6:22 pm

norbert píše:
ondras píše:Pro všchny je to tady.

A co dát kontkt, v případě jaký měl Milan, aby bylo možno zavolat??? :?:

Kontakty mám ,ale říkal jsem si na co je brát,když místo bylo jasně vyznačené.Bohužel nepřesně :lol: :lol: :lol:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod ondras » ned 20 čer, 2010 6:31 pm

Ach jo.Škoda,škoda.Tak snad tedy příště.Dneska stejně nebylo o co stát ... jen se tam furt motali paparazi :lol: Pak problém s jističi a o podlaze nemluvím a odjezd .... katastrofa,když se vybije baterka :lol:
ondras

Příspěvekod Dašek » ned 20 čer, 2010 6:49 pm

Milane,pevně doufám že si děláš srandu.A to jsme plánovali do budoucna i nějaký ten modul v Nku.Škoda.
Dašek

Příspěvekod milan ferdián » ned 20 čer, 2010 6:55 pm

Dašek píše:Milane,pevně doufám že si děláš srandu.A to jsme plánovali do budoucna i nějaký ten modul v Nku.Škoda.

Můžu oscenovat jízdenku na vlak a svědci jsou mi výčepční v SOKOLOVNĚ a místní štamgasti ,kteří se na mně dívali ,jak na ekzota. :lol: :lol: :lol: Vždyť druhý poločas PARAGUYA:SLOVENSKO je jasným důkazem.
Upřímně ,málo¨co mě vytáhne z mé jezevčí nory.. :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Ferda » ned 20 čer, 2010 7:50 pm

Milane, nechci ti sahat do svědomí, ale přehlédnout moje auto (asi nehrálo dost nahlas), přehlédnout Ondráše a navíc předpokládat, že budeme moduly vyrábět v hospodě... :o , zvlášť, když jsem doslovně psal, že "pořádáme den otevřených vrat".
A ta vrata opravdu otevřená byla!!!
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod milan ferdián » pon 21 čer, 2010 2:24 am

Ferda píše:Milane, nechci ti sahat do svědomí, ale přehlédnout moje auto (asi nehrálo dost nahlas), přehlédnout Ondráše a navíc předpokládat, že budeme moduly vyrábět v hospodě... :o , zvlášť, když jsem doslovně psal, že "pořádáme den otevřených vrat".
A ta vrata opravdu otevřená byla!!!

No v hospodě určitě ne,ale co si pamatuji,tak jsi psal vždy o velké místnosti (sálu) v SOKOLOVNĚ,kterou máš k dispozici a tam jsou údajně teďodstaveny hrací automaty,ale i tam jsem zkoušel přístup.Vrata otevřena byla u autodílny,nevzpomínam si ,že by tam rádio hlasitě hrálo a Ondraše ,bych těžko přehlédl. :mrgreen: Co se týká aut,tvoje auto jsem viděl jen jednou v životě,ale nechme toho,takto by jsme mohli diskutovat donekonečna...
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Výtopna » úte 22 čer, 2010 4:12 am

Zdar všem. Narazil jsem na vaši diskusi o Výtopně v Orlové. Jelikož nejsem v žádném případě odborník na modelovou železnici, ale hospodský, nečekejte ode mne žádné praktické či odborné poznatky. Případné dotazy jistě rádi odpoví hoši co u mě dělali a zažili i snad trochu srandy. Zaregistroval jsem je tady i jejich únik průmyslové foto špionáže. :twisted: :lol: Jezdíme zatím ve zkušebním provozu a řeším několik neočekávaných problémů. Někteří se ptali na cenovou náročnost při konzumaci ve Výtopně v Orlové. Nebojte, nejsme Praha, ale levní bát taky nemůžem. Jídelníček, nápoják a rezervační systém bude v nejbližších dnech na webech výtopny doplněn. Budu rád, kdyby se kdokoliv z vás ozval do mailu pro případnou návštěvu a pokec. Ocením každou radu a informaci. Těším se na viděnou. Lukáš
Výtopna

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava