Ostravsko

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod Dašek » pát 26 úno, 2010 3:17 pm

Zdravím účastníky fóra.Omlouvám se na schůzi z 95% nedorazím a jelikož mi rodinný příslušník asi nenapíše omluvenku,budu mít Ačko.
Dašek

Příspěvekod milan ferdián » pát 26 úno, 2010 4:22 pm

ondras píše:
milan ferdián píše:Tak pánové,díky Ferdovi,na chvíli zaskočím do toho HELBICHA :D :D :D a konečně vás osobně poznám :wink: Podmínka jen pivo RADEGAST :!: :!: :!:

Milane tak to je výtečná zpráva pro nás všechny.Určitě se všeci těšíme až tě poznáme osobně a ne jen přes fóóóórum. :D
Jo a Milane co je u tebe chvilka :?: :?: Ono to setkání je chvilka ... jsou to reálné 3 hodiny,ale u povídání a čekání na jídlo či pití ti to uběhne raz dva .. :lol: .

Nechám se překvapit HELBICHEM.. :D
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod BaWiS » sob 27 úno, 2010 12:17 pm

milan ferdián píše:
ondras píše:
milan ferdián píše:Tak pánové,díky Ferdovi,na chvíli zaskočím do toho HELBICHA :D :D :D a konečně vás osobně poznám :wink: Podmínka jen pivo RADEGAST :!: :!: :!:

Milane tak to je výtečná zpráva pro nás všechny.Určitě se všeci těšíme až tě poznáme osobně a ne jen přes fóóóórum. :D
Jo a Milane co je u tebe chvilka :?: :?: Ono to setkání je chvilka ... jsou to reálné 3 hodiny,ale u povídání a čekání na jídlo či pití ti to uběhne raz dva .. :lol: .

Tak já sem taky rád že dorazí někdo od Nka :D Si tě tam musím odchytnout at se něco dovím o eNku :D :wink:
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod milan ferdián » ned 28 úno, 2010 11:01 am

BaWiS píše:
milan ferdián píše:
ondras píše:

Tak já sem taky rád že dorazí někdo od Nka :D Si tě tam musím odchytnout at se něco dovím o eNku :D :wink:

No nic převratného nevím... :wink: ,všechno určitě již znáš... :D
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod milan ferdián » ned 28 úno, 2010 6:44 pm

Tak ,pánové ,poděkujte se Ferdovi,že mě dostal ,pro mne první setkání s vámi.Ferdo velké díky a ostatním děkuji za příjemné strávené odpoledne v modelářském duchu....Tome ,nějak nemůžu najít tvé příspěvky.. :D
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod ondras » ned 28 úno, 2010 7:05 pm

Ferdo děkujem,že si nám Milana dovez a zase odvez vpořádku :lol: . A Milane koukni se na toto tu to máš - http://diskuze.modely.biz/search.php?search_author=Tom pohledej téma : Ostravsko
H0 , DCC , III. a IV. ep. , ČSD , Segmentovka
1:8 - SDŽ, o.s. 310.017 a 275.021
ondras

Příspěvekod milan ferdián » ned 28 úno, 2010 7:33 pm

ondras píše:Ferdo děkujem,že si nám Milana dovez a zase odvez vpořádku :lol: . A Milane koukni se na toto tu to máš - http://diskuze.modely.biz/search.php?search_author=Tom pohledej téma : Ostravsko

No jo vyhledávač prohlásil,že žádneho Toma nezná :D ,kor prý z Ostravska..
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Víťas » ned 28 úno, 2010 7:42 pm

divné....
a na mě ses díval jestli jsem opravdu ten Víťas :?: :?:
Jinak super,sraz byl perfekt,jsem rád že jsem poznal nové tváře- Milana a BaWise-Karla(?) :D :wink:
Jinak dneska jsem zlomil pilník(jediný trojúhelníkový :? :( ) a taky první pracně nazohýbaný schodek ze struny mi spadl na zem(mamka mu pomohla)...doufám že si ho někdo zapíchne do nohy
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod Tom » ned 28 úno, 2010 8:00 pm

Tak pánové, to jsem dopadl, jsem nedohledatelný... ani doma mne nikdo nehledal ... ještě, že občas zazvoní nějaký ten exekutor! :( A navíc mi manželka na dotaz, co by dělala, kdybych se chtěl zastřelit, odvětila: "Při tvé šikovnosti bych ti půjčila prádelní šňůru!". Tak nevím, co si o tom myslet! :cry:
Jinak Víťasi, na tu spadlou strunu jsem šlápl před chvílí já!
Tom

Příspěvekod milan ferdián » ned 28 úno, 2010 8:23 pm

Tom píše:Tak pánové, to jsem dopadl, jsem nedohledatelný... ani doma mne nikdo nehledal ... ještě, že občas zazvoní nějaký ten exekutor! :( A navíc mi manželka na dotaz, co by dělala, kdybych se chtěl zastřelit, odvětila: "Při tvé šikovnosti bych ti půjčila prádelní šňůru!". Tak nevím, co si o tom myslet! :cry:
Jinak Víťasi, na tu spadlou strunu jsem šlápl před chvílí já!

Tak teď podle čísla vidím ,že tu skutečně jsi...Díky ještě jednou za příjemné odpoledne všem..
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Víťas » pon 01 bře, 2010 11:32 am

Tom píše:Jinak Víťasi, na tu spadlou strunu jsem šlápl před chvílí já!

No určitě jsi byl před chvílí na návštěvě...dyť ani nevíš kde mi spadla :!: :!:
leda že bys byl neviditelný :!: :!:
Všechno a nic pořádně
Víťas

Příspěvekod Tom » pon 01 bře, 2010 1:25 pm

Víťas píše: ...nazohýbaný schodek ze struny mi spadl na zem ... doufám že si ho někdo zapíchne do nohy

Víťasi, vážně si myslíš, že my doma nemáme zem, strunu a "něčí" nohu ? :?
Tom

Příspěvekod ondras » pon 01 bře, 2010 2:37 pm

Tome já budu hodný a zastanu se tebe :D
Víťas napsal : doufám že si ho někdo zapíchne do nohy ... co tím proboha myslíš :?: :?: Někomu přeješ jen samé neštěstí ... třeba TOMovi ... manželka je na něho tak hodná,že se mu otáčí podpatkem na jeho esech,banánech,krysách a drtí a drtí ... a pak nemá co přinést na setkání,aby se ehm ehm "pochlubil" :lol: :lol: :lol: A ještě k tomu si zapíchne do nohy strunu ...
Víťasi,Víťasi ... co s tebe jednou bude :lol:
Jo Tome a co to přejmenování na BERTU a fotečka k tomu :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?:
H0 , DCC , III. a IV. ep. , ČSD , Segmentovka
1:8 - SDŽ, o.s. 310.017 a 275.021
ondras

Příspěvekod Tom » pon 01 bře, 2010 3:21 pm

Ondráši, děkuji Ti za podporu a přízeň; za odměnu Tě zařadím - ale prozatím jen jako čekatele - do seznamu svých "oblíbenců" pod jménem HUJER! Jinak s tou "bertou" bude problém; jak jsem se tak díval na fotky, tak všechny mají čísla od "šestky" výše :shock: . Ještě mne napadlo, když nemám "bertu" :cry: , zkusit to s "bertíkem" (pokud ale taková přezdívka mašiny existuje)...?! :?
Tom

Příspěvekod Víťas » pon 01 bře, 2010 3:40 pm

ondras píše:Tome já budu hodný a zastanu se tebe :D
Víťas napsal : doufám že si ho někdo zapíchne do nohy ... co tím proboha myslíš :?: :?: Někomu přeješ jen samé neštěstí ... třeba TOMovi ... manželka je na něho tak hodná,že se mu otáčí podpatkem na jeho esech,banánech,krysách a drtí a drtí ... a pak nemá co přinést na setkání,aby se ehm ehm "pochlubil" :lol: :lol: :lol: A ještě k tomu si zapíchne do nohy strunu ...
Víťasi,Víťasi ... co s tebe jednou bude :lol:
Jo Tome a co to přejmenování na BERTU a fotečka k tomu :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?:

ale ne Tomovi neštěstí nepřeju..kdo by pak šel se mnou kupovat barvy a laky :?: :?: ale mamka to shodila,doufám že taky najde(i když v noze)

chlapci, chtěl bych Vás upozornit, že na mých stránkách se nachází další aktualizace, cca 120 fotek z matičky Prahy
Všechno a nic pořádně
Víťas

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava