Moderátor: Michal Dalecký
ondras píše:milan ferdián píše:Tak pánové,díky Ferdovi,na chvíli zaskočím do toho HELBICHA![]()
![]()
a konečně vás osobně poznám
Podmínka jen pivo RADEGAST
![]()
![]()
Milane tak to je výtečná zpráva pro nás všechny.Určitě se všeci těšíme až tě poznáme osobně a ne jen přes fóóóórum.
Jo a Milane co je u tebe chvilka![]()
Ono to setkání je chvilka ... jsou to reálné 3 hodiny,ale u povídání a čekání na jídlo či pití ti to uběhne raz dva ..
.
milan ferdián píše:ondras píše:milan ferdián píše:Tak pánové,díky Ferdovi,na chvíli zaskočím do toho HELBICHA![]()
![]()
![]()
![]()
Milane tak to je výtečná zpráva pro nás všechny.Určitě se všeci těšíme až tě poznáme osobně a ne jen přes fóóóórum.
Ono to setkání je chvilka ... jsou to reálné 3 hodiny,ale u povídání a čekání na jídlo či pití ti to uběhne raz dva ..
.
Nechám se překvapit HELBICHEM..
BaWiS píše:milan ferdián píše:ondras píše:milan ferdián píše:Tak pánové,díky Ferdovi,na chvíli zaskočím do toho HELBICHA![]()
![]()
![]()
![]()
.
Nechám se překvapit HELBICHEM..
Tak já sem taky rád že dorazí někdo od NkaSi tě tam musím odchytnout at se něco dovím o eNku
![]()
ondras píše:Ferdo děkujem,že si nám Milana dovez a zase odvez vpořádku. A Milane koukni se na toto tu to máš - http://diskuze.modely.biz/search.php?search_author=Tom pohledej téma : Ostravsko
Tom píše:Tak pánové, to jsem dopadl, jsem nedohledatelný... ani doma mne nikdo nehledal ... ještě, že občas zazvoní nějaký ten exekutor!A navíc mi manželka na dotaz, co by dělala, kdybych se chtěl zastřelit, odvětila: "Při tvé šikovnosti bych ti půjčila prádelní šňůru!". Tak nevím, co si o tom myslet!
Jinak Víťasi, na tu spadlou strunu jsem šlápl před chvílí já!
ondras píše:Tome já budu hodný a zastanu se tebe![]()
Víťas napsal : doufám že si ho někdo zapíchne do nohy ... co tím proboha myslíš![]()
Někomu přeješ jen samé neštěstí ... třeba TOMovi ... manželka je na něho tak hodná,že se mu otáčí podpatkem na jeho esech,banánech,krysách a drtí a drtí ... a pak nemá co přinést na setkání,aby se ehm ehm "pochlubil"
![]()
![]()
A ještě k tomu si zapíchne do nohy strunu ...
Víťasi,Víťasi ... co s tebe jednou bude
Jo Tome a co to přejmenování na BERTU a fotečka k tomu![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník