ondras píše: (ano Milane F. je to tvá oblíbená velikost H0![]()
)
Ňák mladej riskuješ zdraví a postavení

Moderátor: Michal Dalecký
ondras píše: (ano Milane F. je to tvá oblíbená velikost H0![]()
)
BaWiS píše:Zdarte lidi,
jaké bylo nedělní setkání?Nějaké zajímavosti?
My, co jsme víc než měsíc na nemocenské, jsme zase nemohli přijít
No, ale aspoň sem se začal věnovat více modelování
![]()
Je tu z vás někdo, kdo (taky) bydlí v paneláku, kde má málo místa?
milan ferdián píše:No výjimečně se sešla jen úzká elita v počtu pěti osob.Jeden N-kař,dva H0-nulkaři a dva TT-ečkaři.Kecání bylo dost,akorát ten harttmann jen kecal a nepřišelNetrefil z Orlové do Helbichu.
BaWiS píše:No na to setkání do Kunčic bych se rád dostavil, pokud to teda bude nesoukromé![]()
BaWiS píše: Předpokládám, že to bude v té Tvojí Sokolovně, kde buduješ tu nádheru, jak jsem si všiml![]()
milan ferdián píše:Já to trochu vyjasním.Dokud byli děti,tak jsem měl jen skromný pracovní koutek v obývacím pokoji.Tehdy jsem začínal koketovat se stolařinou a tak jsem zkusil si zhotovit sklopný stůl se zázemím,dokonce i úschovnou skříň na sklápěcí kolejiště (TT/1:120-1800*800).Co se týče hrubé práce,jen se souhlasem manželky v kuchyni.Jak běžel čas,děti vylétli z hnízda,já jsem již byl nábytkovým stolařem,stal jsem N-kařem a uchvátili mně moduly.Dokud jsem pracoval ve stolárně,tak všechny stolářské práce jsem prováděl jen na dílně.Teď již jen opět v kuchyni,ale je třeba manželku nenápadně poslat na výlet
harttman píše:...V tom já právě ty panelákové modeláře lituju a zároveň obdivuju.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník