TTjarek píše:Zdravím ve spolek mám dotaz před časem jsem prodal modely jistému Petru Gombovi z Litvínova. Po obdržení zásilky se mi ozval a nebyl s modely spokojen a chtěl modely vrátit, já jsem mu vyhověl a chtěl jsme modely poslat zpět jako dobírku po převzetí dobírky jsem byl zdrcen tím co jsem tam našel. Prakticky nic neodpovídalo tomu co jsem mu poslal, byly tam rozdrcené koleje a hromada plastové drti s domečků. Mám dotaz jaké zkušenosti s ním máte vy či jestli jsme byl podveden jako jediný nebo je nás víc.
Ahoj jsem z Mostu , ale v Litvínově mám známí kteří se zabývají železničním modelářství. Litvínov je od Mostu kousek a je spojen tramvají. Můžu se ti zeptat jestli tohoto pána náhodou neznají.
Michal
Edit : Tak jsem zkusil rozhodit sítě v Litvínově mezi modelářskou komunitu, zda ho někdo nezná .... Sám jsem zvědav jak to dopadne. Při nejlepším si aspoň dají pozor na toto jméno. Myslím, že dle jména by se mohlo jednat o snědočecha. Upozorňuji, že nejsem rasista a pro ti slušným rómům nemám výhrady.