POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod radula63 » úte 20 pro, 2011 8:21 pm

Jarda H. píše:Tak doufám, že se po tomto tří nebo čtyřnásobném varování nenajde zde na fóru zoufalec, který si postěžuje, že si nechal něco poslat na dobírku a ono nic :wink: .....

Jardo. Co nic! Odhaduji to na prázdnou krabici - zoufalec zaplatí dobírku a uvnitř jen "drahý vzduch" :lol: . Kéž bych se mýlil...
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod cernos » úte 27 pro, 2011 7:17 pm

Zajímavost a přání z modelbazaru http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/PO ... CI/408144/
železničním modelářem od roku 2011 - TT, DCC
cernos

Příspěvekod Petr Zatrepalek » stř 28 pro, 2011 10:45 am

Cunderle je pořád ten samý hajzl co se tu s Havrlantovou a Orlíkem probírá od začátku... Lituju jedný věci, že jsem tenkrát neobětoval něco málo peněz, a nenechal rozvěsit letáčky s jeho podobiznou plus dalších "společníků" po městě a u jeho příbuzných... Hold jednat čestně a dle zákona se v tomhle zasr.... státě nevyplácí...
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Tomáš » stř 28 pro, 2011 11:17 am

Petr Zatrepalek píše:Hold jednat čestně a dle zákona se v tomhle zasr.... státě nevyplácí...

Jo tak tohle jsou přesně moje slova.Mluvíš mi z duše.Mám bohužel už nemálo zkušeností.Gaunerům,šmelinářům a bývalým vexlákům v tomhle státě stále kvete pšenka.Mám dobrýho kamaráda u policie a když mi vykládal o tom,jak se v podobných případech snažili a nakonec to stejně bylo k ničemu,je mi z toho blbě.Bohužel jedním dechem dodal,že se na to příště může vy..t,protože to celý dělal ve svým volnu a je mu smutno,že to tak dopadlo.
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod Petr Zatrepalek » stř 28 pro, 2011 12:49 pm

Tomáš píše:
Petr Zatrepalek píše:Hold jednat čestně a dle zákona se v tomhle zasr.... státě nevyplácí...

Jo tak tohle jsou přesně moje slova.Mluvíš mi z duše.Mám bohužel už nemálo zkušeností.Gaunerům,šmelinářům a bývalým vexlákům v tomhle státě stále kvete pšenka.Mám dobrýho kamaráda u policie a když mi vykládal o tom,jak se v podobných případech snažili a nakonec to stejně bylo k ničemu,je mi z toho blbě.Bohužel jedním dechem dodal,že se na to příště může vy..t,protože to celý dělal ve svým volnu a je mu smutno,že to tak dopadlo.

Jo tohle vím už dávno... Kámoš před lety odcházel od Komorousovy brigády (pro méně znalé protidrogovka) mimo jiné kvůli jednomu zpovykanýmu synáčkovy jednoho nejmenovaného politika. Chlapec dealoval ve velkým nezletilcům, tatínek to přikryl, státní zástupce zastavil stíhání a kámoš měl popotahování. Grázlíka měli rozpracovanýho hodně dlouho a práce byla zbytečná... Ten politik má jako jednu z přezdívek "F-16 driver"... A takových podobných případů je spousta, už od r. 1990 bych mohl jmenovat... Kmotr Hrdlička byl jeden rok můj spolužák na SEŠ Resslova - propadl k nám z jiné SEŠ (výběrové) aby po roce zas odešel o dům dál... Lempl k pohledání už tenkrát (r. 1986-7), ještě že měl papínka na Zamini ČSSR...

Je jen otázkou času, kdy to bouchne a na ulicích bude anarchie - lidi jsou všude na světě už dost nasr... a je možný že starý Mayové maj s tím r. 2012 pravdu... Konec jedné epochy....
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 28 pro, 2011 1:36 pm

No jo,lidi jsou nasraný,ale když dojde na věc,tak si jedou radši nakoupit. :( :evil: :twisted:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Koblovák » stř 28 pro, 2011 5:36 pm

22.12.2011 Jsem odeslal email na Bartashop@seznam.cz. Pan Bárta měl na Modelbazaru tenhle inzerát: Prodám Bmto Kuehn kat.číslo 41263. Prodával ho za 500Kč. Taky bydlím v Moravskoslezkém kraji tak Jsem se optal na osobní předání. Do dnešního dne mi žádná odpověď nepřišla a inzerát zmizel. Možná se pletu ale pokud ten vůz prodal jinde tak mohl aspoň odepsat.
Modelařím pro radost a ne abych počítal nýty.
Koblovák

Příspěvekod Tomáš » stř 28 pro, 2011 6:48 pm

Koblovák píše:22.12.2011 Jsem odeslal email na Bartashop@seznam.cz. Pan Bárta měl na Modelbazaru tenhle inzerát: Prodám Bmto Kuehn kat.číslo 41263. Prodával ho za 500Kč. Taky bydlím v Moravskoslezkém kraji tak Jsem se optal na osobní předání. Do dnešního dne mi žádná odpověď nepřišla a inzerát zmizel. Možná se pletu ale pokud ten vůz prodal jinde tak mohl aspoň odepsat.

Sakra,tak já mu už poslal peníze a zatím nic..taky modelbazar naposled 20.12....zatím jsem nepanikařil,třeba odjel na dovolenou,nebo balík trčí na poště..950kč
Tak p.Bárta se mi právě teď 20:00 ozval.Tak snad to bude ok
Tomáš

Příspěvekod Koblovák » čtv 29 pro, 2011 5:09 am

Já nechtěl nikoho osočit, jenom jsem na Vaši otázku popsal svou zkušenost. Opravdu si myslím, že pokud vůz prodal jinde tak o tom mohl informovat ostatní zájemce. Člověk pak aspoň ví na čem je.
Modelařím pro radost a ne abych počítal nýty.
Koblovák

Příspěvekod Tomáš » stř 11 led, 2012 7:56 am

Tomáš píše:
Koblovák píše:22.12.2011 Jsem odeslal email na Bartashop@seznam.cz. Pan Bárta měl na Modelbazaru tenhle inzerát: Prodám Bmto Kuehn kat.číslo 41263. Prodával ho za 500Kč. Taky bydlím v Moravskoslezkém kraji tak Jsem se optal na osobní předání. Do dnešního dne mi žádná odpověď nepřišla a inzerát zmizel. Možná se pletu ale pokud ten vůz prodal jinde tak mohl aspoň odepsat.

Sakra,tak já mu už poslal peníze a zatím nic..taky modelbazar naposled 20.12....zatím jsem nepanikařil,třeba odjel na dovolenou,nebo balík trčí na poště..950kč
Tak p.Bárta se mi právě teď 20:00 ozval.Tak snad to bude ok

Tak to asi nakonec přeci jen dopadne špatně.P.Bárta sice komunikuje a slibuje,ale stále se nic neděje 23.12.2011 jsem odeslal peníze.Máme 11.1.2012 a já nemám ani zboží ani peníze.Prvních 10dní jsem byl stále ujišťován,že balík je někde na cestě.Když už do 9.1. nedorazil,p.Bárta slíbil,že pošle peníze zpět a až to dojde dá mi slevu....
Já zatím žádnou negativní skušenost nemám,proto může někdo poradit jak dál?
Tomáš

Příspěvekod vvitty » stř 11 led, 2012 8:31 am

baliky (pokud to nebylo poslane bez jakekoliv dorucenky) lze sledovat online na www.cpost.cz ;-)
tak at Ti pan posle podaci cislo a muzes se podivat, jak moc keca ze neco poslal...
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod TTmili » stř 11 led, 2012 8:45 am

Dál vlastně ani nic. Pokud nic nebude, tak si sežeň dokumenty jako jeho jméno, číslo účtu, zkus z něj vytáhnout to číslo balíku a doptat se na poště jestli vůbec takový balík existoval, nech si vystavit i třeba nějaké potvrzení ohledně toho balíku, od banky si nech potvrdit že jsi to zaplatil, a dojdi si na policii. Jen nevím jak moc to pomůže, mě to nepohlo ani trochu a už to jsou vlastně skoro 2 roky (ale u mě to taky byly "jen" 2 stovky).
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » stř 11 led, 2012 8:50 am

už je ten zákon ,že se ty přestupky budou sčítat ? nebo ne? pak na to tady tihle lumpové dojedou a když budou mít trestních oznámení víc tak stím už snad policie něco udělá.
Tkadlec Jaroslav

Příspěvekod Tomáš » stř 11 led, 2012 9:48 am

zde několik mailů
28.12.
Zdravím,balíček zatím nedorazil.Peníze by jste už měl mít.Tauer
"Dobrý večer,ano peníze dorazili v pořádku jen s poštou je to horší posílal jsem dost balíků a kolikrát se manželka nedostala vůbec na řadu,dnes jsem byl na poště a k mému úžasu jsem zjistil že balík který jsem hledal ještě neodešel tak prosím o trpělivost podle mého to odešlo včera tak během týdne by jste to mněl mít doma,dejte pak vědět díky Bárta

Děkuji za informaci.Nemáte k tomu třeba to podací číslo?Já bývám v práci a pošťáci se někdy ani neobtěžují hodit oznámení.Bych to mohl podle toho sledovat.Jinak jak to dojde hned se ozvu Tauer
Dobrý večer,tak to posílala manželka a obyčejně tak to hlídejte podle pošty to může trvat déle ale každopádně dejte vědět díky Bárta

Dobrý den
už je 5.1. a balík od vás stále nedorazil.Včera jsem se byl zeptat na poště a nic tam není.

Dobrý večer,domluvíme se takto pokud to nedorazí max.9.1 to je v pondělí pošlu vám peníze zpět a až to dorazí dám vám slevu za čekaní chyba je na mé straně bohužel teď s tím nic neudělám Barta

je 9.1. a balík nedošel
Dobrý den,dobře zítra odsílám peníze zpět a zákon schválnosti až dostanete peníze zpět dojde balík až dorazí peníze dejte vědět Bárta
Tomáš

Příspěvekod Jarda H. » stř 11 led, 2012 5:49 pm

Připadá mi to trochu podivné, ještě se Tomáši můžeš utěšovat nadějí na vrácení peněz (převody poštou trvají dost dlouho), ale ...... ?! Snad ti to dobře dopadne !!!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím