POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod MirekTT » pon 22 úno, 2010 10:41 am

kubulak píše:A dokud budou existovat lidi, kteri takovyhle chovani schvalujou a brani a rikaji tomu ze dotycnej je proste dobrej obchodnik, tak se bohuzel k lepsimu nepohneme...

Ne ne. K lepšímu se nepohneme dle tvého vyjádření pouze v definici slov. Existovat to bude, dokud tito lidé budou mít kde nakupovat a prodávat. :wink:

Papa.smurf píše:Finančák by z něj měl určitě radost :lol: :lol:

Zrovna dneska vyšla na seznamu zpráva, že FÚ jde po kšeftujících maminkách na mateřské na internetu. Je jen otázkou času, kdÿ budou chyceni pod krkem i ti vaši překupníci :D
MirekTT

Příspěvekod rawen » pon 22 úno, 2010 12:00 pm

Pláčete na špatném hrobě... Obchodníků na netu je moc. Plošně je těžké všechny sledovat. Pokud ale přijde udání, uřad se jím musí zabývat...

Radek
rawen

Příspěvekod Patrik Novák » pon 22 úno, 2010 12:05 pm

o maminkách asi psali proto že některá "chudák" "maminka" si stěžovala , že musí zaplatit 50 litrů daň (kde asi vzala peníze na to kšeftování ? vždyť to co dostane jí stačí tak z "ruky do huby " .
z 20tis (co jsou povolený ) asi 50tis daň nebude (nebo neumím počítat?)

nebojme se , ono dojde na všechny , co si tuto částku nehlídají
slušný prodejce se tam taky může dostat (prodej sbírky , dědictví , atp. )
ale ve většině pořípadů půjde o kšeftaře vychcánky atd

ale jinak toto (prodeje na aukru, modelbazaru , atd .) bylo již uvedeno někde výš
Patrik Novák

Příspěvekod MirekTT » pon 22 úno, 2010 12:14 pm

rawen píše:Pláčete na špatném hrobě... Obchodníků na netu je moc. Plošně je těžké všechny sledovat. Pokud ale přijde udání, uřad se jím musí zabývat...

Radek

Dobrý tip pro ty, co nenávidí překupníky. Stačí jeden teplý bonz...... :mrgreen:
MirekTT

Příspěvekod Jacek » úte 23 úno, 2010 10:31 pm

K minulé debatě o definici překupníka či jen slušného chytrého člověka:
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/281343/ :shock:
Tato "muvka", samozřejmě maketa bez pohonu, se od toho neznámého výrobce dá koupit za 800 Kč.
Jacek

Příspěvekod zabitej-kenny » stř 24 úno, 2010 6:57 am

Maketa od p, Kubíčka v nevalné kvalitě za 1 200 Kč a pojezd od p, Villingera za 1 300 Kč, prodejní cena celku 4 400 Kč po slevě. Původní cena 4 800 Kč. Zloděj křicí chyťte zloděje. http://aukro.cz/item933344192_754_060_2.html
zabitej-kenny

Příspěvekod greenery » stř 24 úno, 2010 9:01 am

Také mám špatnou zkušenost (naštěstí jen jednu), mimořádná nabídka, rarita. A pak vám přijde model, který rozhodně raritou není. A to ještě musíte mít štěstí, že dorazí ten, co je na obrázku. Zkrátka samí chytří lidé, asi jen já jsem ten hlupák :D
Naposledy upravil greenery dne stř 24 úno, 2010 10:23 am, celkově upraveno 1
greenery

Příspěvekod Jacek » stř 24 úno, 2010 9:57 am

Přesně podobnou reakci jsem čekal, nejslabším argumentem je přímý protiútok.
zabitej-kenny a Vám podobní - kde je problém? zkuste to vyrábět levněji a pak křičte. Jestli to ovšem nedokážete a vadí vám už z principu, že to dokáže někdo jiný, tak laskavě mlčte :!:
Stále asi nechápete rozdíl mezi rukodělným modelem a přeprodávaným modelem s běžnou cenou za x. násobek

Krom toho můj model není po slevě, původní měl pojezd z V100. Žádné slevy se konat nebudou, už se mi stalo, že prodaný model někdo obratem nabídl s řádnou přirážkou a mými fotkami. A prodal...

No už radši mlčím, tohle vlákno postrádá smysl.
Jacek

Příspěvekod vvitty » stř 24 úno, 2010 10:00 am

skoro bych rekl, ze toto vlakno je dobrym kandidatem na zamceni...
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod Patrik Novák » stř 24 úno, 2010 11:11 am

zabitej-kenny píše:Maketa od p, Kubíčka v nevalné kvalitě za 1 200 Kč a pojezd od p, Villingera za 1 300 Kč, prodejní cena celku 4 400 Kč po slevě. Původní cena 4 800 Kč. Zloděj křicí chyťte zloděje. http://aukro.cz/item933344192_754_060_2.html

ty jsi tu nový , viď ?
já již nic psát nebudu , doufám že jsi pochopil , to co napsal JACEK .
a pokud ne tak si nejdřív všechno pročti .
Patrik Novák

Příspěvekod zabitej-kenny » stř 24 úno, 2010 11:45 am

Vám přijde 2 300 Kč čistého zisku za posazení hotové makety p, Kubíčka na hotový pojezd p, Villingera v pořádku? Práce na hodinu? To i ten dle Vás "zloděj" Tesař to má levnější na pojezdu Tillig!
zabitej-kenny

Příspěvekod MirekTT » stř 24 úno, 2010 11:50 am

zabitej-kenny píše:Vám přijde 2 300 Kč čistého zisku za posazení hotové makety p, Kubíčka na hotový pojezd p, Villingera v pořádku? Práce na hodinu? To i ten dle Vás "zloděj" Tesař to má levnější na pojezdu Tillig!

Není to normální. Ale také to není nenormální. Vyber si.
I já doporučuju uzamčít téma. Nic nového zábavného se zde neděje. Řeší se neřešitelné a omleté. Nudí mne to. A já se tak rád bavím :mrgreen: :lol:
MirekTT

Příspěvekod Jacek » stř 24 úno, 2010 12:15 pm

zabitej-kenny píše:Vám přijde 2 300 Kč čistého zisku za posazení hotové makety p, Kubíčka na hotový pojezd p, Villingera v pořádku? Práce na hodinu? To i ten dle Vás "zloděj" Tesař to má levnější na pojezdu Tillig!

Za prvé, nauč se počítat
Za druhé, jsou v tom další náklady a nemálo práce, aby z toho mohl být model, který mi neudělá ostudu. Ne že se vezme nějaká maketa a nějaký pojezd a za minutu je hotovo.
Za třetí, proč to nezkusíš sám dělat levněji?

Přečti si co jsem tu psal.

Ale i kdybych prodal cokoliv se ziskem jedné koruny, stejně se pokaždé ozve nějaká anonymní potrefená husa, když si dovolím zkritizovat nějakého překupníka a zkritizuje mě, že jsem horší. Takže tohle je o ničem.
Jacek

Příspěvekod Patrik Novák » stř 24 úno, 2010 12:50 pm

jacku máš naprostou pravdu
mám podobné zkušenosti , a i kdybys to prodával bez zisku , tak kritika stejně přijde
Patrik Novák

Příspěvekod Lojzík » stř 24 úno, 2010 1:16 pm

Co blbnete? V žádném případě nezamykat! Já mám zato, že tohle vlákno už posloužilo pár lidem ohledně vážných varování před pofiderními transakcemi. To je přesně jeho účel a proto tady je. Že to někteří troubelíni jakýmsi zkratem své logiky pojali jinak a dělají si z toho volnou tribunu, je jiná věc.
Ochrana zákazníka před podvodníky a podvodným jednáním je potřebou doby. Já osobně jsem za toto vlákno víc, než vděčný.
Co ale je třeba určitě, je ujasnit si, oč tady jde. Podvodník je zcela jistě někdo, kdo vytáhne peníze z lidí a zboží nedodá. Z tohoto pohledu jsem hodně rád, že podle návštěvní knihy pana Hrubého se snaží své resty řešit, a přeji mu hodně spokojených zákazníků. Podvodník je také ten, kdo popíše nabízený výrobek způsobem neodpovídajícím jeho stavu. Podobně klame zákazníka někdo, kdo označuje za raritu něco, co raritou není. Skutečně kuriozní je pak snaha prodat výrobní zmetek jako nějakou specialitu. Je jisté, že jsou lidé, kteří se pokoušejí uvařit z lejna guláš.
Podvodník je také dozajista ten, kdo tvrdí, že nasazuje na svůj výrobek specielně výhodnou cenu, přičemž tentýž výrobek se dá jinde sehnat levněji. Prostě, podvodník je ten, kdo ve svůj prospěch nestydatě podvádí a lže.
Jak to vidíte vy?
Proč sem zatahujete konkrétně Jackovu nabídku - to mi fakt hlava nebere. Nasadil celkem solidní cenu, kup - nekup, tvoje rozhodnutí.
Lojzík

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím