od lukas325 » pát 01 led, 2010 12:46 pm
Já ovšem ano, protože z toho, co tady pořád dokola omíláte (nemyslím konkrétně Vás, ale celek) je pouze nespokojenost. Není Vám nic dobré, kdyby se jeden rozkrájel, tak nebudete dělat nic jiného, než jen hledat na všem mouchy. Přitom ani jeden z Vás nemá vůbec tušení, co všechno obnáší výroba takového modelu. Ať po stránce technologické nebo po stránce finanční, managment a podobně. To, že si občas zprasíte nějaký modýlek doma na koleně, nic neznamená. Tím se nechlubte. Proti machrům z ROCA, PIKA, BRAMOSU, CSTRAINU, VDV atd. jste opravdu v tomto směru nic nedokázali. Zamyslete se nad sebou. Pokud byste se mnou o tom mněli chuť debatovat osobně, můžete mně navštívit doma. Jmenuji se Lukáš Kroupa, bydlím Čajkovského 29, Praha 3. E-mail máte k dispozici v profilech. Za svým názorem si stojím. Samozřejmě, že to šlo napsal lépe, ale co je moc, to je příliš. V celé diskusi o Hektorovi, jsem nenašel slovo uznání, pouze nesmyslné kecy, nespokojenost, hledání chyb a nimrání se v nepodstatných detailech. Ale ani jeden z Vás nepřišel s jakýmkoliv návrhem na uspokojivé řešení. Ale hlavně, ani jeden jste nic podobného nevyrobili !!!!!! Napřed ukažte, co umíte. Samozřejmě jak jsem již psal, s výtvory na koleně se nechlubte, kvalit továrních výrobků nedosahují.