Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Petr Barchánek píše:Akorát má o jedno okno v bočnici míň, neodpovídá výbava na střeše -větráky a dekly jsou jinak a modelu přebývá dynamo s kardanem, přitom označení -ee právě značí vůz s CZE.
Taková Tilligovská klasika: Pseudomodel, ale oni to koupí, protože nic jiného nebude.
Sarge píše:Popravdě trochu přemýšlím s každou novou Igra cisternou, co je v tom chrlení barevných mutací za obchodní politiku. Já bych si jich i docela rád pár koupil, ale přijde mi jako blbost si do soupravy koupit jeden kus. V momentě kdy jich chci ale víc při ceně kolik stojí (a tu nerozporuji) nemám šanci udžet tempo s tím jak se nové mutace objevují a zase mizí. K tomu limitované edice pro různé prodejce... Za mě by bylo lépe, kdyby nabídka byla třetinová a více rozprostřená v čase.
Colonel32 píše:https://www.elriwa.de/igra-96200036w-Kesselwagen-Zacens-Railco-Ep.VI-gealtert/A343675
Tak tohle za mne vypadá docela zajímavě. IGRA v rámci nekonečné laviny nových vozů přidává i patinu.
Colonel32 píše:Tak tohle za mne vypadá docela zajímavě. IGRA v rámci nekonečné laviny nových vozů přidává i patinu.
Na první pohled stokrát lepší než to co s patinou mnohdy předvádí roco v H0
Sarge píše:Na první pohled stokrát lepší než to co s patinou mnohdy předvádí roco v H0
Tohle mi přijde popravdě trochu moc. Nevím jak by to vypadalo naživo, fotka může z kreslovat, každopádně aspoň nemusím nic přidávat na svůj nekonečný seznam přání.
Apropo, odkazy na Elriwu tu vidím docela často, zatím ale nemám žádnou zkušenost s nákupem. Předpokládám že doručování do ČR probýhá bez problémů?
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků