Musím se podělit o zážitky - dostal jsem přípojný vůz Bmx v nátěru ČD. Kdo mne znáte, víte, že nejsem úplně fanouškem MTB, ale bylo mi líto model neprovozovat. Rozhodl jsem se, že mu dám šanci. Zatím jen narychlo, současně jako průzkum situace před dalšími úpravami, které budou potřebné... Dárce odpustí, nic z toho, co dále uvedu, není mířeno na něj, za model děkuji, ale spíš je to povzdech nad tím, kam až se propadla hračkářská výroba v Čechách...
První, co mne zarazilo, byla spřáhla - poněkud divná variace na téma normové spřáhlo (a radula63 promine, to, co tam MTB dává, nemá s NEM359 nic společného,
hájit to nemá cenu - norma je norma a když to Tillig, Kühn i Piko umí vyrobit stejně, proč to tady zase nejde?). Fajn, protože třmen spřáhla stejně propadával hlavou a drhnul o kolejnice ve výhybkách, letělo to ven a osadil jsem prodloužená spřáhla Kühn od Jirky Sládka. Ta jsou o 1,5 mm vysunutější a s kastlí se už nepotkávají. Nechápu, proč to není vyřešeno z výroby, v kastli je kvůli spřáhlu výřez takjakotak, byl by jen o kousek hlubší.
Jedno spřáhlo drhlo o kastli i v původní verzi a nechtělo se vyklánět. Aha. Problém je v tom, že v kastli chybí jakýkoliv výstupek, o který by se po svém vložení opřela podlaha na koncích vozu, takže ladění výšky spřáhla nad TK probíhá zatlačováním či vysunováním podlahy vozu do kastle a zpět - podlaha se na svém konci trochu prohne a třeba to už bude pasovat. Třeba. Pomoc! Po dotažení šroubku, který drží podlahu nástupního prostoru a destičku koncového osvětlení, se přestane vyklánět kinematika. No comment.
Agregáty, skříně a alternátor pod podlahou pak chybí úplně.
Sám od sebe model úplně krásně nejezdí ani bez sběracích plíšků. Dvojkolí celkem špatné kvality mají možná dobře dlouhou osku, ale její kužel má tupější úhel, takže se o masku podvozku opře ne hrot, ale obvod nápravy... Další výměna, zde za dvojkolí ModMüller. Mizerné výlisky podvozků, kde vždy jedna krajní pružina má v sobě jakousi drážku a jeden ložiskový domek je nahoře naškublý, už ani nehodnotím. To se snad ztratí.
Model byl kupodivu vybavený deskou osvětelní, ale už ne sběracími plíšky. Ty jsem si tedy vyrobil a osvětlení jsem se rozhodl vzít zatím na milost. Originál vůz má osvětlení řešené pomocí zářivek ve středu klenby stropu, poměrně vysoko nad sedadly. Co vedlo MTB k tomu, že použili celoplošnou zelenou desku ve výši zavazadlových polic s teple bílými LED umístěnými na bocích za každým druhým meziokenním sloupkem, to ví asi jen bůh. Osvětlení v nástupních prostorech pak chybí úplně... Takže do oválných děr v desce spojů, které jsou cca v místě dveří, šly aspoň dvě další LED se svými odpory. Kdyby se někdo trochu zamyslel, mohl by vymodelovat o něco vyšší přepážky, celou desku s LED šoupnout o cca 4 mm výše, aby se dekodér ještě vešel nahoru, dát tam jednu řadu různě bílých LED pro simulaci stárnoucích zářivek a ještě by se dalo krásně vymodelovat charakteristická zešikmená okna v přepážkách. Takhle je tam jakýsi plastový dekl s dírou namísto prosklených dveří. Originál k vidění zde:
https://www.vagonweb.cz/fotogalerie/CZ/CD_050.phpŠestipinový dekodér nedovoluje zázraky a originál sada osvětlení obsahuje jen jedna koncová světla. Proč, to ten vůz nemůže být motorákem objížděný? Nebo je to další "ekonomická kalkulace"?
Destičky s koncovými LED jsem si vyrobil a protože do modelu nehodlám investovat majlant, dal jsem tam starý dekodér N45, kterému jsem "trochu" upravil patici. Mám tak k dispozici 4 výstupy - oboje konce a salon na poloviny. Spoje jsem patřičně upravil a doplnil vývody na druhé koncové osvětlení.
Sedadla mají řekněme přijatelný odstín, dobarvil jsem područky a doplnil cestující. Časem, po vyrobení nového osvětlení a přepážek asi taky přestane prosvítat kastle, když LED nebudou hned vedle plastové stěny. Okna jsou špatně průhledná, forma není vyleštěná, takže to simuluje značně zašlá okna kopřivových vozů, chápu, obchodní záměr... Vůz s oddílem pro kola (podle piktogramu na kastli) pak má mít u jednoho krajního okna vynechaný prostor právě pro ta kola... No nic.
Zvenku jsem vyrobil a osadil madla, přitom jsem si všiml dost tragické kvality formy v okolí nástupních dveří, se stopami po frézování. No... Přechodové dveře na čelech mají zvýrazněný rám, který na skutečných vozech není, naopak drážka mezi křídly jednotlivých polovin naznačená není, i když ta je to jediné, co je na čele pořádně vidět...
Pořád přemýšlím, proč někdo investuje čas a úsilí do přípravy a výroby něčeho, co ne úplně funguje a ještě se takto zbytečně odlišuje od originálu, i když udělat to dobře by nestálo nic navíc...

- Deska po úpravách, je patrné rozložení LED

- Detail nástupního prostoru

- Zdravíme do nástrojárny